Bookmakerne er helt rundt på dansegulvet

Det er blevet sværere at gennemskue, hvem der er i farezonen i 'Vild med dans'

Dommerne kigger på det dansetekniske, og det er også blevet et af de få holdepunkter for bookmakerne. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Dommerne kigger på det dansetekniske, og det er også blevet et af de få holdepunkter for bookmakerne. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Man kommer ikke langt i 'Vild med dans', hvis man er helt rundt på gulvet, og derfor er det måske meget godt, at der i år ikke er fundet plads til en oddssætter i feltet af deltagere.

De er således 'forvirrede på et højere plan' inden aftenens dyst.

- Det har været en helt usædvanlig sæson ind til nu, forklarer Unibets danske pressechef Per Marxen.

- Odds har rykket mere rundt end vi har oplevet før, og sjældent har en så stor favorit flyttet sig så meget op i odds, siger Per Marxen med henvisning til Jeanette Ottesen, der tiltrak store indsatser før der var danset første gang, og som bookmakerne havde som klar vinderkandidat.

Svømmepigen har faktisk evnet at sende bookmakerne ud på dybt vand.

Hun var favorit til at ryge hjem i fredags, fordi hun fredagen forinden var i omdans, men klarede sig fornemt og undslap den frygtede dyst om exit.

- Det understregede endnu engang, at den vanlige logik ikke synes at holde helt så meget i denne sæson. Normalt er en plads i omdans ensbetydende med, at man er i farezonen igen ugen efter, forklarer Per Marxen.

Hun er på vippen
Bookmakerne holder dog fast i, at Jeanette Ottesen stadig står på vippen. Hun er udstemningsfavorit endnu engang, selvom førstnævnte logik ville sende sorteper til Louise Spellerberg efter hendes omdans i fredags.

- Spellerberg er en bedre danser, og vi er nået til et punkt, hvor det dansetekniske efterhånden er det eneste faste holdepunkt, vi har, forklarer oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier, med henvisning til seernes stemmer, der ikke har været lige nemme at afkode.

- Der har været mange 'sympati-stemmer' i år, men efterhånden som feltet bliver mindre, så er der færre oplagte kandidater til dem, og så er det åbne spørgsmål, hvor stemmerne går hen i stedet, siger Jan Trier.

Bookmakerne synes at tro på, at Spellerberg nok skal få seerne på sin side.

- Det var en stor overraskelse, at Louise Spellerberg måtte i omdans, men nu ved hendes fans, at de må bakke hende op med stemmer, forklarer oddssætter hos NordicBet, Michael Marcuslund, der også ser Jeanette Ottesen som udstemningsfavorit.

- Seerene reddede svømmebaben fra omdans sidste uge, men det var nok mere et tegn på, at de var trætte af at se Rasmus Nøhr tosse rundt, konstaterer Michael Marcuslund.

Hun er favorit
Lige så sikre bookmakerne er på Jeanette Ottesens exit, lige så nagelfast er tilliden til at Louise Mieritz og dansepartneren Silas Holst holder sig ude af farezone.

- Men det skal nok passe, at hun så står i en omdans denne gang. Så er forvirringen da total, konstaterer Per Marxen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen