Irerne spiller højt på Trapattonis fyring

Væddemålene vælter ind på, at Giovanni Trapattoni snart er fortid som irsk landstræner

Giovanni Trapattoni er i fyringsfare som irsk landstræner. (Foto: AP/Peter Morrison)
Giovanni Trapattoni er i fyringsfare som irsk landstræner. (Foto: AP/Peter Morrison)

Den irske bookmaker Paddy Power har lukket for spil på, at Irlands landstræner Giovanni Trapattoni ikke længere er i jobbet, når 2012 bliver til 2013.

73-årige Trapattoni har været under tiltagende kritik siden Irlands skuffende præstationer ved EM i sommer, og 1-6-nederlaget til Tyskland i fredags har bragt nye argumenter til de, der mener, at fodboldforbundet straks skal gå på jagt efter en afløser.

Og nu har landets største bookmaker altså erklæret, at firmaet ikke længere vil modtage væddemål på Trapattonis snarlige afgang.

Læs også:

Se også: Tyskerne ydmyger Irland 6-1 i Dublin

- Mængden af penge, der på kort tid er blevet spillet på det, får os til at tro, at der er noget i gære, og man kan roligt sige, at vi er blevet nervøse for det spil, siger Paddy Power ifølge Reuters i en erklæring.

Irland møder tirsdag aften Færøerne på udebane, og hvis det ikke bliver til de krævede tre point mod miniputten, vil kritikken af den aldrende italiener vokse til nye højder.

Kommentatorer og tidligere spillere har beklaget sig over, at Trapattoni står for gammeldags fodbold med vægt på lange afleveringer og nærkampe, men landstræneren slår fast, at det ikke kan lade sig gøre at spille anderledes, fordi spillerne er for dårlige.

Læs også:

Se også: Kort nyt om VM-kampene

- Vi spiller med lange afleveringer, fordi spillerne ikke har god nok teknik. Når vi taber bolden efter tre afleveringer, vil modstanderne slå kontra, og vi kan få et mål imod os.

- Vi har kun disse spillere, der er ikke andre, slår Giovanni Trapattoni fast.

Bookmakerne har tidligere landstræner Mick McCarthy som favorit til at tage over, hvis der skal findes en ny landstræner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen