Nu har hun brug for en redningskrans

Jeanette Ottesen er gået fra storfavorit til udstemningskandidat i 'Vild med dans'

Jeanette Ottesen og Marc Christensen kom i omdans i fredags, og der kan de ende med at stå igen i aften. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)
Jeanette Ottesen og Marc Christensen kom i omdans i fredags, og der kan de ende med at stå igen i aften. (Foto: Mogens Flindt/Polfoto)

Spillerne var ikke i tvivl, og bookmakerne fulgte hurtigt trop. Svømmeren Jeanette Ottesen var storfavorit til at vinde 'Vild med dans'.

De seneste fredage har favoritværdigheden dog vaklet, uden at hun på nogen måde var tippet til at skulle være i farezonen. Til de flestes overraskelse stod hun der så alligevel i fredags, hvor det dog efter omdans var Saseline Sørensen, der måtte pakke danseskoene.

Helt så heldig er hun ikke i nødvendigvis i aften, hvor hun sammen med Marc Christensen skal vise evnerne frem i quickstep. Bookmakerne ser hende i alvorlig fare for at steppe helt ud af konkurrencen.

Hvad pokker er der sket?

- Vi har set, at hun rent danseteknisk ikke er helt på samme niveau som flere af de andre dansere, men i fredags havde hun så heller ikke sms-stemmerne med sig, og derfor kom hun i omdans. Det er et ret klart signal om, hvor hun står i konkurrencen lige nu, forklarer oddssætter hos Danske Spil Jan Trier.

Det danske spilleselskab har Jeanette Ottesen som favorit til at ryge ud, og skal man tro odds, så bliver det efter omdans med Joakim Ingversen.

At det står mellem de to i aften er man helt enig i hos kollegaerne fra NordicBet og Unibet.

- Det har været en yderst interessant sæson ind til videre. Jeanette Ottesen startede som monsterfavorit, men er lige så stille blevet overhalet, så hun nu rent faktisk er kandidat til at blive sendt hjem, siger pressechef hos Unibet, Per Marxen, der mener, at faren for udstemning nærmest var selvskreven, da svømmeren kom i omdans i sidste uge.

- Når først man har stået i en omdans, så ender man der igen, og så er det helt naturligt, at man også er favorit til at ryge ud, forklarer Per Marxen.

Læs også:

Se også: Rasmus Nøhr krammer med kæresten

Han suppleres af oddssætter hos NordicBet Michael Marcuslund.

- Dramaet kommer til at være den store babe-fight, mellem Jeanette Ottesen Gray og Claudia Rex (der danser med Joakim Ingversen, red.), lyder det fra Michael Marcuslund.

Dermed står bookmakerne også i den usædvanlige situation, at Jeanette Ottesen er favorit til at blive sendt ud, men samtidig er fjerdestørste favorit til at vinde hos både Danske Spil og Unibet. Mindst tro på sejren er der til Rasmus Nøhr, men han tippes altså ikke til at skulle i omdans i aften.

- Det vil overraske os meget om Rasmus Nøhr rent faktisk klarer sig frem til finalen. Ind til videre har Louise Mieritz og Louise Spellerberg overrasket mest, og det ligner en duel mellem de to. Med et plus til Mouise Mieritz, fordi hun danser med Silas Holst, der måske nok er den professionelle danser, men måske også den mest kendte af alle deltagerne. Han har samtidig den fordel, at dommerne elsker ham, lyder vurderingen fra Jan Trier.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen