Post Danmark Rundt bliver en gyser

Der er ingen klar favorit til den samlede sejr i det danske etapeløb, der starter i dag, vurderer bookmaker

Michael Rogers er favorit til den samlede sejr i Post Danmark Rundt. Ikke mindst på grund af hans evner på enkeltstarten. (Foto: AP/Claude Paris)
Michael Rogers er favorit til den samlede sejr i Post Danmark Rundt. Ikke mindst på grund af hans evner på enkeltstarten. (Foto: AP/Claude Paris)

Det bliver tæt opløb om den samlede sejr i Post Danmark Rundt, der indledes med 191 kilometer fra og til Randers i eftermiddag.

Det spår bookmakeren Betsson, der har udpeget Michael Rogers, Geraint Thomas og Stefan Schumacher, som tre favoritter, der ligger meget tæt.

Bedste danske kort er Michael Mørkøv, der rent oddsmæssigt får prædikatet outsider.

- Han har masser af tempo i benene fra sin tid som banerytter, og under årets Tour bevidste han ligeledes at han har næse for at sidde med hvor det gælder. Derudover er han ikke helt uden evner på enkeltstarter, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager hos Betsson.

Netop enkeltstarten kan være nøglen til sejr. Den afvikles 25. august i Kerteminde. Samme dag skal rytterne igennem en etape på 90 kilometer fra Ringe til Odense.

På sidste års enkeltstart kørte Michael Mørkøv i 12. bedste tid, mens han nuppede en 9. plads på enkeltstarten i 2010. Hverken Michael Rogers, Geraint Thomas eller Stefan Schumacher var dog med i feltet.

På første etape ligger det til sprinterne med flere stærke navne i spil. Mark Cavendish er favorit til sejren hos både Danske Spil og hos Betsson, men både Andre Greipel, Sacha Modolo og Tom Boonen vil formentligt presse favoritten hele vejen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen