Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nu kan der tippes hver dag

Tipskuponerne har fået så meget vind i sejlene, at Danske Spil prøver med daglige kuponer

Så får tipperne for alvor noget at se til. Danske Spil lancerer daglige tipskuponer fra og med tirsdag. (Modelfoto: Colourbox)
Så får tipperne for alvor noget at se til. Danske Spil lancerer daglige tipskuponer fra og med tirsdag. (Modelfoto: Colourbox)

Med mere end 60 år på bagen skal der nok være dem, der mener at tips-spillene har de bedste år bag sig, men både Tips13 og den yngre Tips12 har fået ny luft.

Omsætningen er i plus efter at Danske Spil lancerede midtugekuponerne, og nu skal der for alvor gang i kuglepennene rundt omkring, for Danske Spil springer ud med daglige kuponer fra og med tirsdag.

- Tipperne er nogle trofaste spillere, som hygger sig med deres kuponer og går op i spillet. De tog godt imod midtuge-initiativet, så nu giver vi dem en kupon hver dag, og ser om der også er efterspørgsel på det, siger Søren Augustesen, der er oddssætter hos Danske Spil.

Med så mange kuponer skal tipperne også vænne sig til at ganske varieret udbud af kampe, for Danske Spil skal nu ned i både den næstbedste og tredjebedste fodboldrække i en række lande.

Samtidig kalkulerer Danske Spil i første omgang ikke med så stor omsætning, at gevinsterne bliver meget store.

I denne uge er der godt nok jackpot med henholdsvis 200.000 og 100.000 kroner i førstepræmiepuljerne tirsdag og torsdag, mens Tips13 på lørdag har dobbeltjackpot med forventet 800.000 kroner. Til gengæld er niveauet noget lavere, når der ikke er jackpot.

Også selvom Danske Spil lancerer dobbelt op på førstepræmien til en enlig vinder med 12 rigtige, hvor der så oven i købet garanteres mellem 75.000 og 300.000 kroner i præmie afhængig af ugedagen.

Læs også:

Se også: Københavner tippede sig til lille million

Premieren på de daglige tipsspil står tirsdag med en Tips12-kupon bestående af fire kampe fra Champions League-kvalifikationen og otte kampe fra den næstbedste engelske fodboldrække. Førstepræmiepuljen lyder på mindst 200.000 kroner, der altså vil kunne gå til en enlig tipper med 12 rigtige.

Årets højeste tipsgevinst blev udløst i januar, hvor en tipper rendte med 981.322 kroner i Tips13.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen