Bookmakere freder Laudrup

Drømmestart sænker temperaturen under danskeren ganske betragteligt

Michael Laudrup kunne juble efter sejren i debuten, og troen på danskerens evner er i den grad steget i det engelske. (Foto: AP/Daniel Hambury)
Michael Laudrup kunne juble efter sejren i debuten, og troen på danskerens evner er i den grad steget i det engelske. (Foto: AP/Daniel Hambury)

Blomsterne har stået i kø i England oven på Swanseas 5-0 sejr over Queens Park Rangers i lørdags. Skeptikerne fik svar på tiltale fra Michael Laudrup og hans mandskab, der på forhånd var spået en vanskelig sæson.

Nu erkender bookmakerne også, at de måske var lidt hurtige ude, da de dømte Michael Laudrup som varm bejler til første managerfyring i det engelske.

- Det er klart, at selvom der kun er spillet en kamp, så har det resultat en kæmpe betydning for Michael Laudrup og Swansea. QPR var der store forventninger til i år, og at slå dem med hele 5-0 på udebane er langt mere end Laudrup kunne have drømt om. Vores engelske oddssættere har nikket anerkendende, og har nu mere end fordoblet Laudrups odds på at være den første manager der forlader Premier League-jobbet i denne sæson, siger Ladbrokes' danske landechef, Richardt Funch.

Nu kan der hentes odds 21 på Laudrup til første fyring i Premier League, hvor odds før lørdagens kamp lå i ni gange pengene.

Andre bookmakere har gjort Ladbrokes følge i England. Sky Bet gav odds 6,5 på Laudrup for en uge siden, men er i dag oppe i 21 gange pengene, mens Stan James er gået fra syv gange pengene til nu 26 gange pengene.

Den klare favorit til at få sparket er Southamptons Nigel Adkins, der også blev fremhævet som kandidat i sidste uge. Nærmeste 'konkurrent' er nu Mark Hughes, der i den grad er kommet under pres efter øretæven mod netop Swansea ...

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen