Vandt 1,4 milliarder: Nu står de frem

Hun vil have en Audi Q7, han vil se Rocky Mountains og børnene drømmer om en tur til Disneyworld

Gillian og Andrian Bayford stod tirsdag frem som vindere af fredagens 1,4 milliarder kroner i EuroMillions. (Foto: PA/Sean Dempsey)
Gillian og Andrian Bayford stod tirsdag frem som vindere af fredagens 1,4 milliarder kroner i EuroMillions. (Foto: PA/Sean Dempsey)

Mulige kunder i Suffolk Music Centre Shop blev tirsdag morgen mødt med et skilt om, at butikken er lukket i dag, og man forstår, hvis medejeren Adrian Bayford har haft mere end svært ved at skulle fokusere på salg af brugte plader og cd'er.

I fredags vandt han og hans kone, Gillian, 1,4 milliarder kroner i EuroMillions, og derfor lod han butik være butik og mødte op til pressemøde hos det britiske spilleselskab Camelot tirsdag formiddag.

Se det glade par til pressemødet i tv-indslaget over artiklen

Den 41-årige butiksindehaver var den eneste vinder af fredagens rekordstore jackpotpulje på 190 millioner euro - svarende til 1,4 milliarder danske kroner. Det skulle bringe parret op blandt de 1000 rigeste i England.

Læs også:

Se også: Fem ting du ikke kan købe for en milliard

Hans smil matchede fint gevinstens størrelse, da han stod over for pressen på Down Hall Country House Hotel i Hertfordshire. Med sig havde han sin et år yngre kone, der er sundhedsassistent på et hospital i Cambridge ikke langt fra parrets hjem i Haverhill.

Sammen har de to børn, der dog ikke var med ved pressemødet og dermed slap for indledende klapsalver og efterfølgende blitzlys og spørgsmål.

- Jeg tjekkede tallene to og tre gange. Jeg fattede det simpelthen ikke, forklarede Adrian Bayford om øjeblikket, hvor det gik op for ham, at han havde vundet.

- Det er svært helt at forstå størrelsen af gevinsten, supplerede Gillian Bayford.

- Der har altid været skelet lidt til lønningsdag, men med den her gevinst bliver det pludseligt helt lige meget. Det er lidt skræmmende, men også helt fantastisk, forklarede hun og afslørede, at der vil blive delt ud af pengene.

- Dette her er ikke noget for én person, men noget, der skal deles med andre.

Det kommer venner og familie til at nyde godt af.

- Vi vil gerne hjælpe alle dem, som har været med os i med og modgang, lød det blandt andet fra parret, der endnu ikke helt ved, hvordan deres fremtid nu ser ud.

Læs også:

Se også: Lottovinder nappede ekstra millioner

Gillian overvejer at sige sit job op, mens Adrian regner med at åbne musikbutikken som planlagt i morgen. Det bliver dog ikke nødvendigvis med ham som helt så synlig i butikken frem over. Han vil gerne opleve Rocky Mountains og børnene drømmer om en tur til Disneyworld.

I England fremhæves parrets gevinst kun som den næststørste nogensinde, hvilket dog skyldes en ændret kurs, så omregningen af gevinsten fra euro til pund giver lidt mindre på bundlinien end da Colin og Chris Weir skrev historie med deres gevinst for godt et år siden.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt 1,4 milliarder? Del dine drømme i kommentarfeltet herunder

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen