Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Bookmakere: Brøndby er i nedrykningsfare

Historisk lavt odds på Brøndby som nedrykker fra Superligaen

Der er ikke meget, der går Brøndbys vej inde på banen i øjeblikket, og nedturen kan kulminere med nedrykning, vurderer bookmakere. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)
Der er ikke meget, der går Brøndbys vej inde på banen i øjeblikket, og nedturen kan kulminere med nedrykning, vurderer bookmakere. (Foto: Finn Frandsen/Polfoto)

Mens der i kulissen arbejdes på kapitaludvidelse og øget faninvolvering, så trækker der fortsat sorte skyer ind over Brøndby, når det gælder det sportslige.

Fire nederlag i sæsonens fem første kampe placerer Brøndby på en øjeblikkelig 10. plads, hvor kun målscoren holder klubben flydende på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Det kan ende med et forlis. I hvert fald er odds på Brøndby som nedrykker faldet til et historisk lavt niveau med odds 3,10 hos Betsson og 2,90 hos Bet365.

- Brøndbys trup er langt fra tidligere tiders styrke, og særligt defensiven ser skrøbelig ud. Hertil skal lægges, at Michael Krohn-Dehli med stor sandsynlighed smutter i august, mens Mike Jensen er væk til nytår. Eftersom der ikke er økonomi til at hente erstatninger, kan afskeden med de to bærende kræfter meget vel kan fåkorthuset til at kollapse. Heldigvis for Brøndby er Esbjerg og Silkeborg startet endnu dårligere, men det er bestemt ikke urealistisk at den ene eller begge de jyske klubber pludselig kommer i gang, udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.

Læs også:

Se også: Auris skæbne afgøres mod FCK

Esbjerg, der mandag aften tabte 0-1 til Randers, og dermed fortsat ligger sidst i tabellen er fortsat favorit til nedrykning, mens Silkeborg og altså Brøndby følger lige efter.

At Brøndby er nedrykningsemne kommer næppe bag på ekstrabladet.dks læsere, der i midten af juli fik muligheden for at pege på mest oplagte nedrykningskandidat. 24,4 procent af de små 9000, der svarede på spørgsmålet, pegede på Brøndby. Størst favorit var Randers FC med 33,8 procent og her må man sige at kronjyderne ind til nu har gjort skeptikerne til skamme.

Rykker Brøndby ud af Superligaen efter denne sæson?

Se resultat

Rykker Brøndby ud af Superligaen efter denne sæson?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Cecilia Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen