Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

FC København har odds imod sig

Vejen til gruppespillet i Champions League ser vanskelig ud, vurderer bookmakerne

Ariel Jacobs kommer på overarbejde, når han skal finde en opskrift på sejr mod franske Lille. (Foto: Rasmus Baaner/Polfoto)
Ariel Jacobs kommer på overarbejde, når han skal finde en opskrift på sejr mod franske Lille. (Foto: Rasmus Baaner/Polfoto)

Der venter FC København en vanskelig vej til Champions League-gruppespillet efter at det stod klart, at sidste forhindring bliver franske Lille.

Sidste sæsons treer i Frankrig var i gruppespillet i sidste sæson, hvor man kun tabte til italienske Inter, men alligevel sluttede sidst.

Forventningerne til Lille i den kommende sæson er store, selvom man har sagt farvel stjernen Eden Hazard til Chelsea. Pengene er således blevet brugt til blandt andet at hente landsholdsspilleren Marvin Martin og angriberen Salomon Kalou.

- Man kommer ikke uden om, at det er et hold, der har bidt sig fast i toppen af fransk fodbold, så selvom det måske ikke klinger helt på samme måde i danske ører, ser det meget svært ud for FC København, forklarer oddssætter hos Betsafe, Thomas Holm.

Læs også:

Se også: Hård CL-modstand til FCK

Her er der sat odds 3,45 på FCK-avancement til gruppespillet, mens Lille er helt nede i odds 1,27.

Kollegaerne fra Unibet er helt på bølgelængde med odds 3,50 på FC København og 1,25 på Lille.

- Det bliver en meget hård nød at knække for FC København. Lille er en stærk klub, der har formået at blande sig i topstriden i Frankrig i flere sæsoner, selvom de ofte er nødsaget til at slippe deres største profiler undervejs, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

Læs også spilforslaget:

Se også: Høj klasse på andenklasse

FC København kan også ende med at give franskmændene yderligere en fordel ved at bytte om på ude og hjemmekamp, således at FC København starter hjemme. Det skyldes, at Parken er optaget af koncert med Coldplay, når der spilles returkamp. Det scenario havde den danske klub åbnet op for, hvis lodtrækningen magede sig således, at returkampen skulle stå i Danmark.

Læs også:

Se også: Koncert-kaos: FCK må forære fordel væk

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen