Odds styrtdykker: Ny favorit i United

Indsatserne vælter ind på Evertons David Moyes, der lige nu er spillernes favorit til at afløse Sir Alex Ferguson

David Moyes (t.v.) er nu spillernes favorit til jobbet som ny manager i Manchester United. (Foto: AP/Paul Ellis)
David Moyes (t.v.) er nu spillernes favorit til jobbet som ny manager i Manchester United. (Foto: AP/Paul Ellis)

Først var det Everton-manager David Moyes, der lå bedst til i kampen om at afløse Sir Alex Ferguson i Manchester United, så overtog Real Madrids formentligt snart forhenværende træner, Jose Mourinho, favoritrollen.

Nu er det så igen Moyes, der trækker indsatserne hos de kunder, der er klar til at sætte penge på, hvem der bliver ny manager i Manchester United.

Sidst på formiddagen var odds på Moyes helt nede i 1,25-1,35. Samtidig gik odds på Mourinho op i odds 4,0 til 6,5. Et ganske markant skifte efter at portugiseren tidligere lå omkring to gange pengene og lavere end Moyes.

- Det er ret vildt, så hurtigt tingene ændrer sig. Først var det Moyes, så var Mourinho det helt varme navn, og nu er det Moyes igen, konstaterer Per Marxen, der godt kan forstå, hvorfor Mourinho i første omgang blev meldt op.

- Mourinho og Ferguson er gamle venner, og timingen, hvor Mourinho er på vej væk fra Real Madrid, gjorde det til et oplagt scenario. Det er det stadig, men man må sige, at mange lige nu synes at tro mere på Moyes.

Se også: 10 managere i spil: Laudrup til United?

Også de britiske bookmakere Ladbrokes havde i første omgang konstateret, at der var massiv tro på Mourinho.

- Evertons David Moyes har længe været vores favorit til at overtage fra Ferguson, men langt størstedelen af pengene sættes på Mourinho, lød meldingen fra Frederik Skov fra Ladbrokes, da der blev gjort status først på formiddagen.

Også her måtte man dog ændre kurs, og nedjustere odds på Moyes markant som timerne gik.

Sådan sætter du din egen liste
Herunder kan du se en liste over favoritterne til at tage over efter Ferguson. Men hvilken af de ti er din favorit til trænerjobbet i Manchester United? Det kan du dele med andre ved at sætte din egen liste.

Klik på 'Sæt din liste'-knappen under listen. Ryk nu rundt på de forskellige navne i listen, så de ligger i den rækkefølge, du tror, de er favoritter til jobbet som Fergusons afløser i Manchester United. Når du er færdig, klikker du på 'Indsend min liste'.

Du kan herefter vælge, om du vil se den oprindelige liste, eller gennemsnittet af alle, der har indsendt deres lister.1 af 2 Jose Mourinho (billedet) eller David Moyes? Duoen er frontløbere til jobbet som ny Manchester United-manager. (Foto: Daniel Ochoa de Olza)
2 af 2 David Moyes (t.v.) er nu spillernes favorit til jobbet som ny manager i Manchester United. (Foto: AP/Paul Ellis)
0 kommentarer
Vis kommentarer