Spillerne har talt: De rykker ned

Pengene bliver i stor stil sat på Randers, men der spilles også Brøndby som mulig indehaver af sorteper til foråret

Colin Todd (t.h.) er tilbage i Randers FC som midlertidig træner. Han får en stor opgave, for troen på klubbens muligheder er begrænsede hos både bookmakere, eksperter og fodboldfans. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)
Colin Todd (t.h.) er tilbage i Randers FC som midlertidig træner. Han får en stor opgave, for troen på klubbens muligheder er begrænsede hos både bookmakere, eksperter og fodboldfans. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)

Oprykkerne fra Randers kan kun overraske positivt i den kommende sæson. I hvert fald er kronjyderne tippet som nedrykker af både eksperter, bookmakere og så de danske fodboldfans, der har valgt at spille på de hold, der må ud af den bedste række.

Hos Danske Spil er 60 procent af alle indskud på sæsonens nedrykker sat på Randers FC, hvilket betyder, at der for hver 100 kroner spillet på en nedrykker er sat 60 kroner på Randers. Et ganse markant favoritstempel i et spil, som man nødigt vinder i og omkring Randers.

Også hos Unibet trækker Randers flest penge som nedrykker, selvom man her oplever, at der er mange bejlere til sorteper.

Læs også:

Se også: Trods trænerskifte: Randers er nedrykningsfavorit

Over en bred kam er tipper bookmakerne selv Randers som nedrykker med odds mellem 1,87 og 2,25. Tæt på de odds, der udbydes på Esbjerg, der ligeledes tippes som potentiel nedrykker.

Vestjyderne trækker dog ikke samme mængde indsatser fra spillerne, der tilsyneladende ser andre hold som mere i farezonen i forhold til de odds, der udbydes. Det har man blandt andet oplevet hos Nordicbet, hvor en falmende storklub på vestegnen trækker mange indsatser som nedrykker.

Der er her sat fem gange så mange penge på Brøndby som nedrykker end alle andre hold til sammen.

- Der bliver hevet nogle gode gevinster hjem, hvis Brøndby rykker ned. Oddset begyndte i odds 17 og er løbende justeret ned, så man lige nu får pengene 8,50 gange igen, konstaterer Rune Brandt fra NordicBet.

Læs også:

Se også: Spilekspertens bedste Superligaspil

Hos Danske Spil ser det ud til at kunderne hælder mere til AaB som potentiel nedrykker, mens kunderne hos Unibet også har kig på Sønderjyske.

I en løbende afstemning på ekstrabladet.dk har i skrivende stund cirka 2900 peget på, hvem de mener er den mest oplagte nedrykningskandidat. 36 procent peger på Randers FC. Brøndby får næstflest med cirka 19 procent.

Hvem mener du, er mest oplagt nedrykker fra Superligaen?

Se resultat

Hvem mener du, er mest oplagt nedrykker fra Superligaen?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen