Lottovinder klar til ferie i limousine

Vinderen af lørdagens otte lottomillioner skal på ferie i Jylland og det skal ske med stil

Når man nu er blevet millionær, så kan man jo lige så godt tage på sommerferie med stil. Lørdagens vinder af otte millioner kroner i lotto overvejer at lade turen til Jylland ske i limousine. (Modelfoto: Colourbox)
Når man nu er blevet millionær, så kan man jo lige så godt tage på sommerferie med stil. Lørdagens vinder af otte millioner kroner i lotto overvejer at lade turen til Jylland ske i limousine. (Modelfoto: Colourbox)

Hvad ville du gøre, hvis du pludselig vandt otte millioner i lotto?

Det spørgsmål har rumsteret i hovedet på en heldig sjællandsk lottovinder siden tirsdag aften, hvor han blev ringet op af Danske Spil med besked om, at han var den enlige vinder af lørdagens pulje på præcist otte millioner kroner.

- Siden jeg fik det at vide i tirsdags, har jeg haft mange ideer og tanker om, hvad jeg kunne gøre med så mange penge. Er det nok til, at jeg kan leve for dem? Hvilken type bolig kunne jeg tænke mig? Hvordan sikrer jeg, at de ikke får ben at gå på for hurtigt, samtidig med at jeg virkelig gerne vil give mine nærmeste en hjælpende hånd og selv fejre det?, forklarer vinderen til Danske Spil.

Han ønsker at være anonym, men er i 50'erne og fra Sydsjælland.

- Det er jo en enormt heldig situation at være i og nogle tanker og muligheder, som jeg slet ikke havde for en uge siden. Det er ret utroligt at opleve, hvordan ens liv kan ændre kurs så pludseligt, fortæller han.

Nogle drømme er dog begyndt at tage form.

- Jeg har lovet mine store sønner hjælp til henholdsvis et kørekort og huslejen. Og så skal vi holde ferie i Jylland i næste uge. Jeg er ved at undersøge, hvad det vil koste at køre i limousine til stedet, det synes jeg, kunne være sjovt, fortæller sydsjællænderen, der skal have kæresten og hendes barn med.

- Vi skal en tur i Legoland, og jeg har lovet hendes søn, at vi skal flyve hjem. Det har han aldrig prøvet før, fortæller han.

Læs også:

Se også: Hun har skrubbet sit sidste lokum

På den måde kan et enkelt telefonopkald vende op og ned på en sommerferie.

- Jeg havde godt set, at der var en med ukendt nummer, som havde ringet en del gange. Helt ærligt så troede jeg, det var noget arbejde, og valgte ikke at tage den. Det var først tirsdag aften, at jeg tænkte "okay da" og tog den, forklarer lottomillionæren.

Læs også:

Se også: Eurojackpot på rekordkurs

- Jeg troede ikke på det. Jeg var målløs. Min kæreste sad i sofaen og sagde efterfølgende, at hun kunne se, jeg blev helt mærkelig og bare bad om at få det gentaget igen. Bagefter sikrede vi os, at det var rigtigt på nettet, og vi så også selve trækningen, siger han og løfter sløret for nogle lidt større drømme.

- Jeg bor i et lejet hus nu. Det skal helt sikkert skiftes ud med en ejerbolig. Og så har jeg altid drømt om at se Colosseum i Rom. Det skal vi også gøre noget ved på et tidspunkt.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen