Hun har skrubbet sit sidste lokum

31-årige rengøringskone skrabede sig til et rent askepoteventyr

Fremtiden er nu sikret for en 31-årige rengøringskvinde i USA, der skrabede sig til årlig millionindtægt for resten af livet. (Modelfoto: Colourbox)
Fremtiden er nu sikret for en 31-årige rengøringskvinde i USA, der skrabede sig til årlig millionindtægt for resten af livet. (Modelfoto: Colourbox)

Højgravid, enlig mor og rengøringskone. Sidstnævnte er nu erstattet med en tilværelse som millionær.

31-årige Dana Harchuck er blevet hovedperson i sit eget askepot-eventyr, der startede med at hun købte et lod i 'Win For Life'-skrabespillet i nærheden af sit hjem i Brooklyn.

Skrabespillet sikrer hende nu en stabil millionindtægt resten af livet.

I første omgang tre millioner kroner hvert år de næste 19 år foruden en kontant udbetaling med det samme på 720.000 kroner. Når de 19 år er gået venter der en årlig indtægt på to millioner kroner resten af hendes liv.

- Jeg kunne ikke fatte det, forklarer Harchuck til New York Daily News om det skelsættende øjeblik, hvor hun sad i bilen ved siden af sin mor og moster og skrabede sig til en ny tilværelse.

- Jeg bad hende (moderen, red.) om at holde ind til siden, og så skreg vi alle sammen.

Dana Harchuck er mor til en halvanden år gammel datter og gravid i syvende måned. Hun har ind til nu tjent til dagen og vejen som rengøringskone. Nu gælder det helt andre ting end at skrubbe toiletter og vaske gulve.

- Jeg vil koncentrere mig om min familie, og tage på en lang ferie, en meget lang en til Tahiti.