Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

De sætter pengene på guld til OB

Fynboerne trækker klart flest indsatser hos Danske Spil, mens FC København er spillernes favorit hos Unibet

OB's nye træner Troels Bech skal ikke spekulere så meget på afstanden til bunden. I hvert fald synes troen på fynboerne som mestre at være ganske store. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)
OB's nye træner Troels Bech skal ikke spekulere så meget på afstanden til bunden. I hvert fald synes troen på fynboerne som mestre at være ganske store. (Foto: Anders Brohus/Polfoto)

Der venter en af de mere interessante Superliga-sæsoner lige om hjørnet og intet er selvskrevet. Hverken i toppen eller i bunden.

Det synes at slå igenem hos dem, der følger interessen for dansk fodbold op med kontante udlæg hos bookmakerne.

Således ligner OB en seriøs outsider til guldet, hvis man spørger kunderne hos den største aktør på det danske marked, Danske Spil.

For selvom det fynske forår mest af alt var et fortabt af slagsen, så er troen på Odense-klubben fortsat stor. Fynboerne er lige nu mest spillede hold som dansk mester hos Danske Spil.

Hver gang der er spillet for 100 kroner på Danske Spils vinderspil på Superligaens kommende mesterhold, så er de 25 sat på OB.

Læs også:

Se også: Trods trænerskifte: Randers er nedrykningsfavorit

Til sammenligning er der sat lige under fem kroner på de forsvarende mestre fra FC Nordsjælland og beskedne syv kroner på favoritterne fra FC København.

Og netop favoritstemplet på FC København er meget vel forklaringen på, at pengene ryger andre steder hen. Således er der hele 18 gange pengene at hente på OB, mens FCK kun giver odds 1,50.

Her sættes pengene på FC København
Billedet er ikke helt det samme hos bookmakeren Unibet, hvor kunderne har størst tro på FC København (odds 1,55), der ind til videre omsætter på nogenlunde samme niveau som sidste år.

Til gengæld trækker FC Nordsjælland (5,00) og FC Midtjylland (10,00) langt flere indsatser denne gang end sidste år.

- Det er tydeligt at se, at FCM's bronzemedaljer har trukket flere spil på dem, forklarer Unibets danske pressechef, Per Marxen.

OB (20,00) har her endnu ikke trukket indsatser på samme niveau som sidste år.

- Så i år ser det lige nu ud til at troen på FC Midtjylland er større end på OB, siger Per Marxen.

Baseret ud fra gennemsnitsodds hos en række udvalgte bookmakere, så er FC København klar favorit til mesterskabet efterfulgt af FC Nordsjælland og FC Midtjylland. Mindst tro er der på oprykkerne fra Randers og Esbjerg. Førstnævnte kan flere steder spilles til over 500 gange pengene som dansk mester.

Hvem bliver dansk mester 2012/13?

Se resultat

Hvem bliver dansk mester 2012/13?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen