Løchte er lyspunkt i Wimbledon

Sammen med makkeren Jonathan Marray har danske Frederik Løchte Nielsen taget fusen godt og grundigt på bookmakerne

Frederik Løchte Nielsen fik sammen med Jonathan Marray et wildcard til herredoublen i Wimbledon. De har i den grad grebet chancen og står nu i kvartfinalerne. (Foto: AP/Theron Kirkman)
Frederik Løchte Nielsen fik sammen med Jonathan Marray et wildcard til herredoublen i Wimbledon. De har i den grad grebet chancen og står nu i kvartfinalerne. (Foto: AP/Theron Kirkman)

Danske Frederik Løchte Nielsen er godt i gang med et gennembrud som doublespiller. Den 28-årige dansker, der er barnebarn af tennis-ikonet Kurt Nielsen, står nu i kvartfinalen i Wimbledon.

Sammen med den tre år ældre englænder Jonathan Marray har Nielsen stik mod odds og eksperter klaret sig forbi tre forhindringer på vejen mod mødet med det franske-amerikanske par Édouard Roger-Vasselin og James Cerretani i kvartfinalerne senere i dag.

Dagens tennis-tip:

Se også: Lang kvartfinale i vente

Hver gang som undertippet hos bookmakerne. Senest i går og i dag, hvor det dansk-engelske par stod over for 8. seedede Aisam-ul-Haq Qureshi og Jean-Julien Rojer. På forhånd lå bookmakerne oppe omkring tre gange pengene på sejr til wildcard-doublen.

Det så Marray og Nielsen stort på, da de mandag vandt kampens første to sæt og tirsdag fulgt det op med en nervepirrende afslutning, hvor sejr i femte og afgørende sæt sikrede trumfen.

Læs også:

Se også: Løchte: Vi spiller pissegodt

Det betyder dog ikke, at parret nu er favoritter i kvartfinalerne, men bookmakerne er begyndt at træde mere forsigtigt. Således kan endnu en dansk/britisk sejr spilles til odds mellem 2,12 og 2,20, mens Roger-Vasselin og Cerretani kan spilles til odds mellem 1,62 og 1,66.

Troen på, at Marray og Nielsen kan gå hele vejen og vinde Wimbledon er endnu mere spinkel. Lige nu giver det næsten tyve gange pengene hos Betsson.

- At se Løchte og Marray så langt i turneringen, tror jeg er overraskende for de fleste, men set udfra kampene er det faktisk ganske fortjent. Mod Qureshi/Rojer, og her viste parret en utrolig stærk psyke i slutfasen. Det har selvklart fået os til at revurdere parrets chancer for videre avancement. Længere end semifinalen har vi dog svært ved at se dem nå, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsson.

Kvartfinalen spilles som kamp nummer tre på bane tre i eftermiddag, og kan følges på livestream hos blandt andet Bet365 og Unibet, hvis man har konto de pågældende steder.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen