Mere overskud med spileksperten

Junis regnskab er gjort op og det blev årets foreløbigt bedste for ekstrabladet.dk's spilekspert

Lionel Messi var på pletten, da Argentina besejrede Brasilien i en træningskamp. Et af de velbetale spil, som spileksperten ramte i juni. (Foto: AP/Bill Kostroun)
Lionel Messi var på pletten, da Argentina besejrede Brasilien i en træningskamp. Et af de velbetale spil, som spileksperten ramte i juni. (Foto: AP/Bill Kostroun)

Det har ikke været nogen dårlig forretning at følge daglige spilforslag på ekstrabladet.dk den seneste måned. Med en tilbagebetalingsprocent på 120 så markerede juni sig som årets foreløbige højdepunkt for spileksperten Michael Winther-Rasmussen.

I praksis svarer det til, at for hver 100 kroner spillet er der vundet 120 kroner. En ganske fin forrentning.

Følg ekstrabladet.dk's spilforslag på Facebook

- Det er i høj grad kommet i hus på EM-kampene, og det er kun endnu mere behageligt, for her har bookmakerne haft fuldt fokus på at sætte odds helt rigtigt, siger Michael Winther-Rasmussen, der på samme baggrund også kan finde noget at ærgre sig over.

Før EM udstak han en række spilforslag gældende for hele slutrunden. Det gik ikke for godt med en tilbagebetalingsprocent på 86.

- Hollands fiasko blev kostbar. Tre spil var mere eller mindre afhængige af hollandsk succes, og så må jeg tilstå, at det kom bag på mig, at russerne i den grad dummede sig og ikke kom videre til kvartfinalerne, forklarer Michael Winther-Rasmussen.

Han kan dog glæde sig over, at der trods specialspillene til slutrunden stadig er pænt overskud for juni. Regner man de to poster sammen, så lander tilbagebetalingsprocenten på 113.

- Den må vi se om ikke kan overgåes i juli, der dog er en af årets sværeste. I hvert fald når det angår spil på fodbold, for kampprogrammet er altid meget tyndt, siger spileksperten, der af samme årsag også har kig på en tenniskamp i dag.

Læs spilforslaget:

Se også: Ferrer kan overraske

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen