Hvor er vinderen af 587 mio. kr.?

Endnu har ingen meldt sig som indehaver af den EuroMillions-kupon, der udløste en gevinst på mere end en halv milliard kroner for to uger siden

Det var en af de helt store jackpotpuljer, der blev udløst for to uger siden, da to vindere i EuroMillions endte med at dele over en milliard kroner. Den ene vinder har dog endnu tilgode at melde sig. (Modelfoto: Colourbox)
Det var en af de helt store jackpotpuljer, der blev udløst for to uger siden, da to vindere i EuroMillions endte med at dele over en milliard kroner. Den ene vinder har dog endnu tilgode at melde sig. (Modelfoto: Colourbox)

Mere end to uger er gået siden der blev udløst en milliardjackpot i det fælleseuropæiske lottospil Euromillions, og endnu har den ene af de to vindere ikke meldt sig.

Dermed sidder der et eller andet sted en lottospiller, der er blevet mangemillionær uden at have fået en eneste krone i hånden endnu. Gevinsten lyder på cirka 587 millioner danske kroner.

Foreløbigt er det alene blevet oplyst, at vinderkuponen er købt i engelske Hertfordshire, der er placeret lige nord for London.

Læs også:

Se også: Lotto-millionærer efterlyses

- Vi håber, at høre fra en vinder meget snart, og opfordrer alle til at tjekke deres bukselommer, punge, tasker og mellem puderne i sofaen, siger en talsmand for det britiske spilleselskab Camelot, der administrerer den britiske del af det fælleseuropæiske lottospil, til nyhedsbureauet PA.

- Vi har lagt champagnen på køl, og krydser fingre for, at nogen snart står frem for at få pengene.

Det er usædvanligt for så store præmier, at vinderen ikke melder sig inden for få dage. Vedkommende er dog ikke under stort tidspres, da man som udgangspunkt har 180 dage fra trækningen til at kræve gevinsten udbetalt. Det betyder, at der i dette tilfælde først er deadline i december.

Står ingen frem med vinderkuponen inden da, så går pengene til velgørende formål.

Læs også:

Se også: De vandt 1,4 mia. kroner

Den anden vinder af jackpotpuljen har meldt sig i Belgien. Her var der tale om en vinderkupon købt i Antwerpen.

EuroMillions er et fælleseuropæisk lottospil med deltagelse af Andorra, Belgien, Frankrig, Irland, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien og Østrig.

Det kører sideløbende med det andet fælleseuropæiske lottospil Eurojackpot, hvor danskere kan være med. Her er der også jackpot i øjeblikket. Dog lyder puljen lige nu 'kun' på 107 millioner kroner.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen