Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nu holder vi med Tyskland

Flertallet spiller på tyskerne som europamester

Flertallet af danske spillere tror på tysk EM-guld. Også betydeligt flere end der tror på de forsvarende spanske europamestre. (Foto: AP/Michael Probst)
Flertallet af danske spillere tror på tysk EM-guld. Også betydeligt flere end der tror på de forsvarende spanske europamestre. (Foto: AP/Michael Probst)

Olsen Banden er gået på sommerferie, og EM-kvartfinalerne er klar. I den forbindelse har danskerne også taget de rødhvide-briller af. Nu er det Tyskland, som trækker den største del af omsætningen, når det gælder spil på den kommende europamester.

Om det er hjertet eller hjernen, der er afgørende, melder historien ikke noget om, men tyskerne er det klart mest spillede land hos de tre bookmakere, ekstrabladet.dk har forhørt sig hos.

- Når vi udelukkende kigger på vores danske kunders spilmønster, er der en klar overvægt til fordel for Tyskland. Når danskerne skal vælge mellem Tyskland og Spanien, er det førstnævnte, der har spillernes tillid for øjeblikket, hvilket muligvis hænger sammen med, at vi var i gruppe med dem og kun tabte knebent, konstaterer Per Marxen, pressechef for Unibet.

Læs også:

Se også: Ups, Danske Spil bøffer på EM-kupon

Hos Unibet 'holder' 40 procent af danskerne på vores naboer mod syd, mens tallet er 45 procent hos Betsafe.

- Især de seneste dage er der kommet flere indsatser på tyskerne. Det kan også have noget at gøre med, at de nærmest er i semifinalen (møder Grækenland, red.), hvor Spanien godt kan ryge ud mod Frankrig, siger Thomas Holm, oddssætter hos Betsafe.

Dyrt dansk guld

Kigger man på bundlinjen kan Danske Spil godt glæde sig over, at Danmark er slået ud. Det tidligere monopol havde modtaget den største del af omsætningen på en gentagelsen af triumfen for i Sverige for 20 år siden. Ved exiten stod Danske Spil til at tabe 20-25 millioner kroner på dansk EM-guld.

Også hos Danmarks største spilleselskab tror danskerne nu mest på Tyskland.

- Det hænger nok sammen med, at de er favoritter og gode. Vi har hele tiden forudset en finale mellem Tyskland og Spanien, fordi vi forventede, at de hver især ville vinder deres puljer, siger Morten Overgaard, oddssætter hos Danske Spil.

Markedet topper med odds 3,25 på Tyskland og odds 3,65 på Spanien.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen