Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Stor pokal-fidus til Horsens

Oddset dykker på den gule fare

Det helt store spørgsmål før pokalfinalen er, om Martin Spelmann på mirakeltid kan få styr på fiberspræning og dermed komme til at spille. (Foto: Ernst van Norde)
Det helt store spørgsmål før pokalfinalen er, om Martin Spelmann på mirakeltid kan få styr på fiberspræning og dermed komme til at spille. (Foto: Ernst van Norde)

Egentlig var det først meningen, at vi ville kigge på pokalfinalen på selve dagen, men hvis du overvejer at stikke lidt ud på kampen i morgen, så er det ved at være på høje tid, hvis du tror på AC Horsens' chancer.

Bookmakerne havde på forhånd gjort FC København til temmelig store favoritter. Langt større end både sportsbetterne og ekstrabladet.dk's spilredaktion kan forstå.

Ganske vist er FC København på hjemmebane, men som cheftræner Carsten V. Jensen har gjort opmærksom på, så kommer hele københavnernes trup i spil til opgaven Kristi himmelfartsdag . I går meddelte han således, at Mathias 'Zanka' Jørgensen starter inde i forsvaret, selv om han ikke har været blandt de udvalgte, efter han vendte tilbage fra en skadespause.

Læs også:

Se også: Dagens tennis-tip: Klasse til forskel

FC Nordsjælland missede ganske vist i søndags chancen for at overtage førstepladsen i Superligaen, men FCK har stadig forfølgerne lige i ryggen. Med en svær udekamp søndag i Herning har løverne først og fremmest fokus på at forsvare mesterskabet og sikre den direkte adgang til næste års Champions League.

Som modsætning ankommer Horsens formstærke med sejre i fire af de sidste fem kampe og står topmotiveret til klubbens første pokalfinale.

Den rene Horsens-sejr startede nogle steder så højt som odds 6,50 og er nu spillet ned i 4,00-4,55 alt afhængig af udbyder. Selv om oddset tilsvarende stiger på FCK, så hælder vi mod den gule fare.

AC Horsens - FC København (DNB) [1] odds 3,50/Ladbrokes

Hos Horsens er det helt store spørgsmålstegn om klubbens aktuelle topscorer Martin Spelmann bliver sin fiberskade kvit. Udebliver miraklet, må jyderne stille op uden deres midtbaneprofil, hvilket kan få betydelige konsekvenser for deres chancer i klubbens første finale.

Alligevel lokker spil på AC Horsens, når man tænker på, at de er oppe imod formsvage FC København (en sejr i de seneste fem kampe), som samtidigt prioriterer den tilspidsede mesterskabskamp over alt andet.

Kunne man stadig få seks gange pengene på Horsens, havde vi spillet den rent, men da de odds er faldet, vælger vi draw-no-bet-varianten, hvor man får indskuddet tilbage ved uafgjort. 1X hos Scandic til 2,07 kan også overvejes (vi kiggede på den i går til 2,16 hos Unibet. Her er den bombet ned i 1,82).

AC Horsens - FC København [begge hold scorer] odds 1,73/bet365

En lidt mere defensiv tilgang til finalen er spil på mål fra begge mandskaber.

Man må nemlig formode, at der nok skal komme chancer i begge ender. AC Horsens vil efter alt at dømme forsøge at presse de vaklende københavnere. Skulle det ene hold få scoret, er der ingen incitamenter til begrænse nederlag eller vente med et pres til slut.

Horsens har scoret minimum et mål i sine seneste otte kampe. I FC Københavns seneste otte kampe er de kun målløse fra banen i nederlaget til FC Nordsjælland. Seneste indbyrdes opgør var 22. april og endte 2-1 til FC København.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen