Mor: Min søn stjal mine lottomillioner

Etta May Urquhart lægger sag an for små 200 millioner kroner

For et år siden var hele familien glad, men nu lægger moderen (i midten) sag an mod sønnen (til højre) for at have beholdt hele hendes lottogevinst på 183 millioner kroner til sig selv. (Foto: Zumapress)
For et år siden var hele familien glad, men nu lægger moderen (i midten) sag an mod sønnen (til højre) for at have beholdt hele hendes lottogevinst på 183 millioner kroner til sig selv. (Foto: Zumapress)

Det amerikanske retssystem er kendt for sine bemærkelsesværdige retssager, og retten i Bakersfield i staten Californien skuffer ikke med et af sine seneste søgsmål.

For et år trådte Etta May Urquhart og hendes søn Ronnie Orender glade frem på et pressemøde for at modtage en check fra lotteriet Mega Millions på 32,3 millioner dollar, ca. 183 millioner millioner danske kroner før amerikansk skat.

I mellemtiden er familieidyllen krakeleret for sønnike har besluttet sig for at beholde alle pengene selv. Så 76-årige Etta May Urquhart og hendes mand Bob har nu lagt sag an og kræver hele gevinsten plus det løse. Det skriver bl.a. ABCNews.

Ifølge Etta May Urquhart har hun selv spillet lotto de seneste 18 år, og faktisk var hendes søn imod det, da han han syntes, det var spild af penge. Men da moderen vandt, gik han gladeligt med til forhandleren for at kræve gevinsten. Etta May Urquhart rystede så meget på hånden, at hun ikke selv kunne skrive under på gevinstbeviset, så sønnen Ronnie Orender skrev i stedet under.

Læs også:

Dømt for lottofusk for 136 millionerAnklage: Snød sin lottoklub for 136 mio.

Hun hævder også, at sønnen sagde, at han ville passe på pengene for hende. Det havde hun i udgangspunktet intet imod, fordi han stolede på ham og indvilligede i ikke at fortælle nogen, at det rent faktisk var hendes penge.

Købte fire huse og ti biler

Af den store gevinst har hun ind til videre kun modtaget en Lincoln SUV og omkring 125.000 dollar, og da hun selv bad om at kontrollere sine penge, sagde sønnen nej.

Han har selv været noget mere gavmild med gevinsten det seneste år. Ifølge moderen har sønnen købt fire huse i Bakersfield, ti forskellige slags køretøjer og en båd, ligesom han har foræret 350.000 dollar væk.

- Ronnie Orender er min søn, og jeg har boet med ham i 18 år. Jeg ved, at Ronnie Orender ikke har midlerne til at købe de beskrevne ting uden at bruge penge, som han har modtaget fra min lottogevinst, skriver hun i en erklæring.