Danskerne tror på United

Der bliver spillet med hjertet før braget i Manchester

Udover mesterskabskampen har Manchester United også noget at bevise efter 1-6-afklapsningen i oktober hjemme mod City. (Foto: AP/Jon Super)
Udover mesterskabskampen har Manchester United også noget at bevise efter 1-6-afklapsningen i oktober hjemme mod City. (Foto: AP/Jon Super)

Før aftenens mesterskabsfinale i Manchester bliver der spillet med hjertet. Spørger man bookmakerne, så håber de på et uafgjort resultat, for de fleste spillere satser på enten Manchester City eller Manchester United.

Især i Danmark er der tro på, at United trods rollen som underdog gentager succes fra FA Cup'en og slår City på Etihad Stadium. Hos Unibet har de danske kunder placeret deres indsatser med 40 procent på udesejren, 28 procent på uafgjort og 32 procent på City.

Udover at være det eneste store spilobjekt på en mandag aften, sætter endnu flere penge på kampen end normalt. Unibet kører nemlig en promotion på City-United-kampen, hvor man får en bonus på 100 kroner, hvis man spiller 100 kroner på kampen.

- Blandt vores kunder er danskerne de største United-fans. I Norge, hvor der traditionelt set er mange United-fans, er fordelingen lige omvendt med 40-30-30 i Citys favør, siger Per Marxen, dansk pressechef for Unibet.

- Men det værste resultat for os vil være 3-1 til City. Og så har mange spillet på, at Rooney eller Tevez scorer, siger han.

Læs også:

Se også: Han lyner igen i aften

Hos Danske Spils kunder er der tro på tre point til et af holdene.

- Det er en kamp, hvor folk spiller med hjertet. Spillerne er delt i to lejre med 40 procent på hver, så lige nu sidder vi og håber på uafgjort. Folk tror ikke rigtig på krydset, som ellers vil være et godt resultat for United. I stedet har mange ladet sig lokke af en to-målssejr til United til odds 6,90, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter ved Danske Spil.

Samtidig håber de på målfest. 90 procent af indsatserne på over/under 2,5 mål er sat på overen.

Læs også:

Se også: Oddsede sig til 186.000 kroner

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere