Bookmakernes drømmefinale

Det spanske farvel var lige, hvad spilleselskaberne havde brug for

Bayern München-spillerne fik en varm velkomst, da de torsdag vendte hjem fra triumfen i Madrid. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Bayern München-spillerne fik en varm velkomst, da de torsdag vendte hjem fra triumfen i Madrid. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Farvel til Barcelona. Farvel til Real Madrid. Og farvel til rigtigt mange gevinstkroner hos bettingfolket, der havde sat deres lid til de spanske storklubber i årets Champions League.

Tirsdagens og onsdagens semifinaler udløste tysk-engelsk finale mellem Bayern München og Chelsea. Et rent drømmescenario for bookmakerne, der havde udsigt til kontant afregning, hvis enten Barcelona eller Real Madrid var gået hele vejen.

- Med tanke på hvor mange indskud, der kom på FC Barcelona, Real Madrid og Manchester Utd for den sags skyld, så er der ingen tvivl om, at det engelsk/tyske opgør i finalen passer os meget fint, siger pressechef i Unibet, Per Marxen.

- Barcelona har været tårnhøje favoritter til at genvinde trofæet med de store ører siden turneringen gik i gang og havde catalanerne genvundet titlen, så havde det været lig med store udbetalinger.

Mens færre har udsigt til gevinster, så kan de få til gengæld glæde sig over større gevinster, for hverken Chelsea eller Bayern har været storfavoritter undervejs.

For et par måneder siden var Chelsea oppe i de tocifrede odds som Champions League-mestre, mens Bayern München sneg sig op omkring syv til otte gange pengene på samme tidspunkt.

Når det går løs i finalen i München i næste måned, så bliver det med helt andre og langt mere beskedne odds på højkant.

I skrivende stund ligger Bayern München i odds omkring 1,40, mens Chelsea kan spilles til odds mellem 2,60 og 2,85.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere