Ah, hvad! Har jeg vundet otte millioner?

Koldingenser troede kun, han havde vundet 256 kroner, men gevinsten var noget større

Den heldige koldingenser havde meget svært ved at forstå indholdet af samtalen, da han talte med Danske Spils kundecenter. Han troede kun, han havde vundet 256 kroner - ikke over otte millioner ... (Foto: Danske Spil/Søren Wesseltoft)
Den heldige koldingenser havde meget svært ved at forstå indholdet af samtalen, da han talte med Danske Spils kundecenter. Han troede kun, han havde vundet 256 kroner - ikke over otte millioner ... (Foto: Danske Spil/Søren Wesseltoft)

Nogle gange er nyheder så store, at de er svære at tro på. Sådan var det for en koldingenser i 30'erne, som forrige lørdag vandt 8.210.043 kroner på sit plus-abonnement i lotto.

- Vi havde fået en besked fra Danske Spil om, at vi skulle ringe til kundecentret, men jeg havde slet ikke overvejet, at det kunne være den nyhed, jeg skulle have, fortæller vinderen, som ønsker at være anonym til Danske Spil.

- Samme lørdag havde jeg også vundet 256 kroner på danskespil.dk. Og jeg blev ved med at tro - langt inde i samtalen - at det var den gevinst, vi snakkede om i telefonen. Det virker helt sort, griner vinderen.

Læs også:

Se også: Madklub vinder 25 lottomillionerSe også: Flemming blev lottomilliardær ved en fejl

Hvis det en dag kommer til at knibe med at huske dagen for den store gevinst, har den heldige østjyde nu en nem måde at skrue tiden tilbage. Han fik nemlig efterfølgende tilsendt lydfilen af samtalen med kundecenteret.

- Selv da jeg forstod, hvad han sagde til mig i telefonen, var det svært at tro på. Og min kone stod bagved og sagde, at det var fis, og jeg skulle lægge på. Det blev ved at være så uvirkeligt. Jeg loggede endda ind på min konto på danskespil.dk og så det, men det overgik stadig min vildeste fantasi. Derfor fik jeg lydfilen, og så fordi den er et meget sjovt minde, forklarer manden.

- Jeg var simpelthen i en form for chok. Min kone og jeg lavede heller ikke ret meget den tirsdag. Jeg gik mest rundt ude i haven i skjorteærmer ... faktisk fik jeg en let forkølelse af det, siger han.

Gæld og ny bil har førsteprioritet

Nu har jeg chokket lagt sig, og han er med sin kone gået i gang med at planlægge, hvordan de sammen med deres små børn skal bruge millionerne.

- Man siger jo altid: 'Når jeg vinder i lotto ...' og så kommer der en masse vilde planer. Men jeg må bare konstatere, at efter det er sket, har det ændret sig.

- Vi vil betale alt vores gæld af, fordi det, tænker vi, er sådan noget, man kan mærke i dagligdagen. Og så tror jeg, vi ser sommeren an. Børnene skal forkæles, og måske vi til den tid skal have en ny bil, fortæller han.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere