Bookmaker: Hvem twitter først under EM?

NordicBet tror ikke spillerne tør bryde 'radiotavsheden', men sker det alligevel, så har man også en favorit

Nicklas Bendtner er en af de landsholdsspillere, der er aktive på Twitter. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Nicklas Bendtner er en af de landsholdsspillere, der er aktive på Twitter. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Det skabte mere end almindeligt røre i den danske andedam, da DBUs kommunikationschef, Lars Berendt, meddelte, at landsholdsspillerne skal holde sig fra de sociale medier som Facebook og Twitter under EM-slutrunden.

Medier, spillere og sportsdirektører rystede på hovedet. Politikere luftede deres forundring, og kulturminister Uffe Elbæk (R) er gået så langt som til at kræve en forklaring fra DBU.

Heller ikke hos bookmakeren NordicBet forstod man helt, hvad den totale 'radiotavshed' skulle gøre godt for.

- I en verden hvor sportsstjerner konstant bliver mere eksponerede, fremstår DBU igen gammeldags og kedelig, siger oddssætter Michael Marcuslund, der har været med til at sætte odds på, hvem der twitter først under EM.

Hvis der da kommer nogen. For der er odds 1,10 på at Twitter-forbuddet bliver opretholdt.

- Desværre vil spillerne nok droppe opløftende tweets fra landsholdslejren, og uden tøven følge DBUs udmelding, specielt for ikke at skabe nogen unødvendig medieomtale og fordi Morten Olsen eftersigende har dikteret det. Spillerne fremstår som en enhed, og ingen synes at ville trodse en sådan udmelding.

Sker det alligevel, så vurderer NordicBet, at det mest sandsynligt bliver Nicklas Bendtner, der som den første flyver til tasterne og sender de maksimale 140 tegn afsted på det sociale netværk. Det kan spilles til odds 7,50.

- Havde Elkjær spillet idag, havde vi helt klart haft ham som favorit til at sende et tweet afsted på kampdagen, men samme type gadedreng findes ikke rigtigt længere, siger Michael Marcuslund.

Spillet står også selvom DBU skulle ændre standpunkt og tillade twitter under EM-slutrunden. Til gengæld får man ikke sit indskud retur, hvis det viser sig, at den spiller, som man har sat pengene på, skulle ende med at blive vraget til truppen.

Hvem twitter først i perioden 8. juni 2012 til 17. juni 2012 (odds fra NordicBet)

Ingen tweets (1,10)

Niklas Bendtner @bendtnerb52 (7,50)

Nicki Bille Nielsen @NickiBille14 (8,00)

Simon Kjær @simonkjaer1989 (10,00)

Thomas Sørensen @Tsorensen1 (10,00)

Christian Eriksen @ChrisEriksen8 (12,50)

Christian Poulsen @Mr_Poulsen (15,00)

Daniel Agger @d_agger (20,00)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere