Bookmaker: Hvidt spiller mod Barcelona

Oddsætterne forudser ingen karantænedom

Der kan hentes odds 1,10 på, at Kasper Hvidt må spille mod Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)
Der kan hentes odds 1,10 på, at Kasper Hvidt må spille mod Barcelona. (Foto: Lars Poulsen)

De håndboldansvarlige oddssætterne hos NordicBet har meget svært ved at forestille sig en karantænedom til Kasper Hvidt efter udvisningen af målmanden i døende minutter af Champions League-kvartfinalen mod Barcelona.

Præcedens bør frikende Hvidt.

- Der var intet ondt blod eller hensynsløshed imellem de to i situationen, hvor dommerne i første kamp tildeler begge rødt kort. Både Kasper Hvidt og Jesper Nøddesbo gjorde på bedste fair-play maner ydermere, hvad de kunne for at nedtone situationen efter kampen med smil og klap på skulderen, siger Frederik Søvang, seniorbookmaker og håndboldansvarlig ved NordicBet.

- Efter EHF sidste år ændrede i instanserne, der varetager behandlingen af indberetninger, karantænedomme og klubbernes generelle disciplinærstraffe, må de seneste afgørelser i sager af samme karakter have dannet så meget præcedens, at Hvidt er at finde mellem stængere, når returmødet fløjtes op, mener han.

Læs også:

Se også: Danskerne tror på AG København

- At EHF overhovedet tager sagen op, er nok mest af alt grundet signalværdien over for klubberne om ikke at bringe spillet i miskredit. Vi tror i hvert fald, at Hvidt frikendes, hvis ikke i første omgang så ved appelinstanserne, siger Søvang.

Den håndboldansvarlige ved NordicBet er så sikker i sin sag, at man kan få odds 1,10 på, at Kasper Hvidt må spille mod Barcelona, mens der er seks gange pengene på en karantænedom.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere