Real Madrid lokker spillerne

En overraskelse på Camp Nou kan bliver dyr for visse bookmakere

Fem gange pengene får mange danskere spillere til at satse på Real Madrid i aftenens brag mod Barcelona. (Foto: AP/Kerstin Joensson)
Fem gange pengene får mange danskere spillere til at satse på Real Madrid i aftenens brag mod Barcelona. (Foto: AP/Kerstin Joensson)

Weekendens største fodboldbrag, hvad både interesse og spil angår, er uden sammenligning El Clásico på Camp Nou i Barcelona. Hjemmeholdet er favoritter til at hente endnu tre point på Real Madrid, men de danskere, der har spillet på kampen, hælder ikke så entydigt mod bookmakernes vurdering.

- Den generelle holdning er, at Barcelona er ret store favoritter til at lukke hullet op til Real Madrid i La Liga, men der er utvivlsomt mange, der har ladet sig friste af et højt odds på Real (5,00) - og netop det at oddset på dem er så højt gør, at vi i grunden helst ser kampen ende uafgjort, siger Per Marxen fra Unibet.

Selskabets kunder i Danmark har indtil videre placeret deres indsatser ligeligt fordelt mellem de tre tegn.

Risiko på Real

Det samme gør sig ikke helt gældende hos Danske Spil i Brøndy.

- Trenden siger, at Barcelona vinder - især på hjemmebane. Men det høje odds på Real Madrid appellerer til spillerne, konstaterer oddssætter Jan Trier.

- Pengene fordeler sig med ca. 45 procent på både Barcelona og Real Madrid, så spillerne tror ikke rigtig på uafgjort. Med odds 4,75 på udesejren så får vi virkelig stor risk på Real Madrid, siger han.

Læs også:

Se også: Her ligger guldet i El Clasico

NordicBet har tilsyneladende mange Barcelona-fans mellem sine kunder, for her er mønsteret meget mere polariseret.

- Hjemmesejren kan hurtigt vise sig at blive dyr for os, da anseelige 85 procent af indsatserne er placeret på FC Barcelona, hvor interessen for spil dog var størst før midtugens CL-opgør. De danske spillere har størst tro på et Real Madrid-resultat, da 'blot' 75 procent af omsætningen er sat på Messi og Co, fortæller Frederik Søvang fra NordicBet.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere