Her ligger guldet i El Clasico

Ekstra Bladets spilekspert har fundet sine bedste bud på spilobjekter på topkampen mellem Barcelona og Real Madrid i aften

Daniel Alves og Cristiano Ronaldo er klar til endnu en tørn i aften, når Barcelona og Real Madrid tørner sammen i Primera Division. (FOto: Andres Kudacki/AP)
Daniel Alves og Cristiano Ronaldo er klar til endnu en tørn i aften, når Barcelona og Real Madrid tørner sammen i Primera Division. (FOto: Andres Kudacki/AP)

Det er lidt af en godbid, der venter i aften, når Barcelona tager imod Real Madrid i La Primera. En kamp, der nok har klemt sig ind mellem de to klubbers Champions League-semifinaler, men ikke afvikles på vågeblus af den grund.

Dette er kampen i Spanien. Mødet mellem de to bedste mandskaber, hvor der denne gang ikke bare står ære på spil, men også vigtige point i mesterskabskampen. Real Madrid har taget teten, men Barcelona kan åbne guldkampen helt op med en sejr.

- Ingredienserne til en underholdende kamp er absolut til stede. Barcelona skal frem på banen, og begge hold kan være lidt mærkede af Champions League-semifinalerne. Det kan resultere i små fejl, som begge mandskaber har kvaliteterne til at straffe, forklarer Ekstra Bladets spilekspert, Michael Winther-Rasmussen.

Han havde også gerne fundet de små fejl hos bookmakernes oddssættere, men det er ikke nemt.

- Det er tydeligt, at det her er en kamp, som der er stort fokus på. Ikke kun hos de fodboldinteresserede, men også hos spilselskaberne. De helt åbenlyse værdispil er svære at få øje på, forklarer han.

Han har dog fundet to spil, der kan give lidt ekstra spænding foran fjernsynet i aften.

Barcelona - Real Madrid [over 2,5 mål] 1,62 /Betfair (efter kommission)
- Der plejer ikke at mangle mål, når FC Barcelona og Real Madrid tørner sammen. Dette bliver det ottende opgør inden for 12 måneder. De fem seneste har budt på mindst tre mål. Det har bookmakerne naturligvis noteret sig, og derfor er odds på over 2,5 mål sat lavt. Det er også lige på vippen af det interessante, så det kan være lidt op til den enkeltes mavefornemmelse.

For Barcelona er det sidste udkald i jagten på mesterskabet. Alt andet end en sejr, og det bliver meget vanskeligt at vriste guldet fra Real Madrid. Det kan sikre lige præcist den mere åbne affære, der skal til for at udløse mål i begge ender.

Barcelona - Real Madrid, målscorer [Cristian Ronaldo] 2,50 /Partybets
- Det hører til sjældenhederne, at der i en kamp i Spanien kan hentes odds 2,50 på Cristiano Ronaldo som målscorer. Portugiseren er trods alt oppe på 41 mål i 33 kampe i Primera i denne sæson. Fordelt med mål i 22 kampe. Statistisk set lyner han altså i to ud af tre kampe.

Han kan også score mod Barcelona. Det gjorde han eksempelvis i begge pokalkampe i januar, ligesom han gjorde det, da storklubberne tørnede sammen i Super Cup'en tilbage i august. Barcelona har kun har lukket otte mål ind i 16 hjemmekampe i ligaen ind til nu, men disse kampe mellem rivalerne synes at leve deres eget liv, hvor ligastatistik ikke betyder helt så meget.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere