Danskerne tror på AG København

Klar overvægt i spil på sejr over Barcelona

Hos Danske Spil har mange satset på, at Mikkel Hansen har scoringsproblemer i aften og netter under 6,5 gange. (Foto: Jakob Jørgensen)
Hos Danske Spil har mange satset på, at Mikkel Hansen har scoringsproblemer i aften og netter under 6,5 gange. (Foto: Jakob Jørgensen)

Fest skal der nok blive i Parken i aften, når AG København møder håndbold-giganten FC Barcelona i den første af to Champions League-kvartfinaler. Når de over 21.000 tilskuere forlader Danmarks nationalarena, forventer spillefuglene, at det bliver opløftet af en hjemmesejr.

- Vi har modtaget ca. 80 procent af indsatserne på AG København. Et tidligt tip på et bettingforum betød, at vi fik en del action, og i dag tegner sig det samme billede, siger Frederik Søvang, seniorbookmaker for NordicBet, som vurderer catalanerne til at være svage favoritter ... også i Parken.

- Selv med hjemmebanen er det svært at gøre AG til forhåndsfavoritter, når de er oppe mod det hold, vi sammen med Kiel har som favoritter til at vinde turneringen, siger han.

Blandt de mere seriøse sportsbettere er der tvivl om aftenens resultat.

- Vores kunder, som er vindende spillere på håndbold, er på forhånd uenige. De spiller begge veje, fortæller Frederik Søvang.

Fik annulleret direkte rødt

Kampen var også anledning til en længere snak oddssætterne imellem hos Danske Spil

- Vi har sat odds efter, at hviderusseren Rutenka ikke var med. Han er en spiller på niveau med Mikkel Hansen og fik direkte rødt mod Montpellier. Kendelsen appellerede Barcelona til EHF og har fået karantænen annulleret, fortæller Jan Trier, oddssætter ved Danske Spil.

- Vi besluttede så at beholde oddset, hvilket betyder, at vi med 2,05 har det højeste odds i verden på Barcelona, siger han.

Sidstnævnte er korrekt, men Scandic Bookmakers udbyder det samme. Markedsgennemsnittet lå fredag over middag på 1,96 på Barcelona mod 2,07 på AG København.

Læs også:

Se også: Barca-stjerner: Stor respekt for MikkelSe også: AGK-direktør: Skuffende hvis vi taber

Hos Danske Spil er 60 procent af indsatserne sat på AG København mod 20 procent på både uafgjort og Barcelona.

- Der er altid mange, der spiller håndbold-kryds i forskellige systemer, siger Jan Trier.

Spillerne forventer desuden en skidt kamp af Mikkel Hansen med få mål (under 6,5) og i det hele taget en målfattig affære (under samlet 56,5 mål).

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere