Chelsea er uhørt underdog

Danske sportsbettere er overbevist om Barcelona-sejr i aftenens Champions League-brag

Hvis der er nogen, som tror på Messi og Barcelona i aften, så er det danske sportsbettere. Der går langt imellem, at man får fem gange pengene på et hjemmehold i en Champions League-semifinale. (Foto: AP/Alberto Saiz)
Hvis der er nogen, som tror på Messi og Barcelona i aften, så er det danske sportsbettere. Der går langt imellem, at man får fem gange pengene på et hjemmehold i en Champions League-semifinale. (Foto: AP/Alberto Saiz)

Ronaldo: Jeg blev sendt hertil af Gud for at lære folk at spille fodbold!

Messi: Huh? Jeg har ikke sendt nogen ...

Muligvis har folkekirken ikke helt det samme tag i danskerne som tidligere, men det ikke ensbetydende med, at vi ikke er et folkefærd, der kan være stærke i troen. For tilliden til fodboldguden Lionel Messi og hans catalanske disciple fejler ikke noget før aftenens Champions League-brag på Stamford Bridge.

Her bliver der ikke taget hensyn til udebanen eller indledende knæbøjninger, som det var tilfældet, da Barcelona spillede 0-0 i den første kvartfinalekamp mod AC Milan. Hos bookmakerne er rundt regnet to tredjedele af indsatserne placeret på Barcelona.

Risiko på Chelsea

En hjemmesejr kan dog godt komme til at gøre lidt av på især Danske Spil.

- Der er spillet mest på Barcelona, men vi har den største risiko på Chelsea. En Champions League-semifinale, hvor man kan få næsten fem gange pengene på hjemmeholdet, er uhørt, men det siger også noget om, hvor gode Barcelona er, og hvor ustabile Chelsea har været, siger Jan Trier, oddssætter ved Danske Spil.

- Indsatserne på 1-tallet gør, at vi taber penge, hvis Chelsea vinder, men det er en risiko, vi har det fint med. Jeg kan simpelthen ikke se, at Barcelona kan tabe den kamp, siger Jan Trier.

Se også: Tips til aftenens Champions League-brag

Efter overraskelsen i aftes rykker tendensen mod uafgjort eller Chelsea. I hvert fald hos NordicBet.

- 63 procent af alle indsatser fra danske kunder er placeret på Barcelona, så spillerne nærer tro på gæsterne. Når det er sagt, er tiltroen til, at Chelsea får et resultat i den første kamp stigende, da vi tidligt i morges havde 68 procent af indsatserne på de spanske gæster, fortæller Frederik Søvang, seniorbookmaker hos NordicBet.

- Real Madrid beviste i går aftes, at spanske mandskaber ikke er usårlige på udebane, så det kan måske være med det in mente, at danskerne netop nu sætter flere penge på 1X end Barcelona, som i sagens natur forsat har en hjemmekamp i hånden til at sikre finaleindtoget i, hvis de skulle dumme sig i London, siger Søvang.

Læs dagensspilforslag:

Se også: Horsens har klassen

Unibets kunder er de allerstørste Barca-fans, så her er billedet en smule anderledes end hos konkurrenterne.

- Danskerne tror bare ikke på hjemmeholdene i årets Champions League. De gjorde det ikke på Bayern i går, og da slet ikke på Chelsea i aften. Kun ni procent af alle danske kunder regner med hjemmesejren, mens 71 procent har sat pengene på Barcelona-sejr i London.

- Så der er ingen tvivl om, at vi holder med Chelsea i aften, da en sejr til Barcelona, især med Messi som målscorer, betyder, at vi skal til lommerne, siger Unibets danske pressechef, Per Marxen.

Statistikken er på hjemmeholdet side. I de seneste fem opgør mellem Barcelona og Chelsea har catalanerne ikke vundet. Fire er endt uafgjort, og englænderen har vundet en enkelt.

Barcelona giver typisk odds 1,70 på udesejren, op til 4,10 på krydset og ca. 5,00 på hjemmesejren.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere