NordicBet solgt for en halv milliard

Med opkøbet bliver Betsson Nordens største spilleselskab

Betsson har opkøbt bl.a. NordicBet. Selskabet fortsætter dog som hidtil i Danmark. (Foto: NordicBet)
Betsson har opkøbt bl.a. NordicBet. Selskabet fortsætter dog som hidtil i Danmark. (Foto: NordicBet)

Krigen mellem de store spilleselskaber i Norden optrappes, efter Betsson i morges meddelte den svenske fondsbørs, at de opkøber Nordic Gaming Group (NGG). Foruden det baltiske Triobet, polske Tobet, så dækker gruppen NGG også over NordicBet, som er aktive i Norden og dermed Danmark.

Betsson købte sidste år Betsafe, og med erhvervelsen af NordicBet bliver Betsson den største private bookmaker i Norden i skarp konkurrence med Unibet, der i sidste uge købte Bet24.

Prisen for NordicBet og de to øvrige betting-brandt er 65 millioner euro eller lige knap en halv milliard danske kroner. Alt afhængigt af hvordan Nordic Gaming Group klarer sig i 2012, kan prisen stige til 85 millioner euro (630 millioner kroner).

Læs også:

Se også: Unibet køber Bet24 for 100 mio. kr.

- Gennem denne handel fortsætter Betsson med at styrke sine forretninger i Norden, og dets førende position blandt de private spille-alternativer i den nordiske region. Tilmed bliver Betsson styrket markant inden for betting-segmentet, da NGG får ca. 50 procent af sine indtægter fra sportsbooken, udtaler Magnus Silfverberg, CEO for Betsson, i en pressemeddelelse.

NordicBet fortsætter som hidtil

Ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger får opkøbet af NordicBet ingen umiddelbare konsekvenser for selskabets danske kunder. NordicBet fortsætter i Danmark med samme koncept og samme antal ansatte som hidtil.

Brandet NordicBet kører også videre, ligesom det var i tilfældet med Betsafe.

I Danmark regnes NordicBet for en mellemstor bookmaker overgået af bl.a. Danske Spil, bet365 og Unibet.

Inden for det seneste år er NGG's indtægter steget med 37 procent. Indtjeningen før renter og skat lød på 826 millioner kroner. I begyndelsen af 2012 havde NGG 90.000 aktive kontoer og firmaet 185 ansatte.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere