Bookmakere frygter Real Madrid-sejr

Spillere og bookmakere er uenige om aftenens Champions League-opgør

Spillerne har til i aften primært satset på Real Madrid-sejr, mange mål og Cristiano Ronaldo som første målscorer. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)
Spillerne har til i aften primært satset på Real Madrid-sejr, mange mål og Cristiano Ronaldo som første målscorer. (Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza)

Det er juleaften hos bookmakerne på grund af Champions League-semifinalen mellem Bayern München og Real Madrid. Men ligesom til juleaften så er det langt fra sikkert, at aftenen ender med overskud.

Bookmakerne og spillerne er nemlig uenige om, hvordan det går i aften i München.

- Mens vi vurderer semifinalen helt lige (36 procents chance for sejr til hvert hold), tenderer spillerne mest mod Real Madrid. Klokken 14.30 var 20 procent af spillene lagt på Bayern, 13 procent på uafgjort og 67 procent på Real Madrid, fortæller Frederik Søvang, seniorbookmaker hos NordicBet.

- I dag har vi set tre spil på Real Madrid, hver gang vi har fået et på Bayern München, fortæller han.

Læs også Champions League-spilforslag:

Se også: Real Madrid kommer til kort i München

Samme tendens går igen hos Danske Spil og Unibet, hvor hhv. 60 procent og 55 procent er lagt på madrilenerne.

- Kigger man på de enkelte lande, er det værd at bemærke, at Danmark synes at have en overvægt af Madrid-tilhængere, idet 60 procent af de danske kunder tror på 2-tallet i aften, mens der kun er 18 procent, der regner med hjemmesejren, siger Per Marxen, pressechef for Unibet.

- I det hele taget er Unibet helst fri for at se Real Madrid vinde i aften. Drømmeresultatet for os er enten uafgjort eller en smal hjemmesejr - helst uden at hverken Cristiano Ronaldo eller Mario Gomez formår at score. Det absolutte bookie-mareridt vil være, hvis Real Madrid vinder 3-1, og at Ronaldo scorer to af målene, konstaterer han.

Forventer omsætningsrekord

Hos Danske Spil forventer man den højeste omsætning på en kamp indtil videre i 2012. Også i Brøndby bliver det til underskud, hvis Ronaldo og co. vinder. Oddssætterne hos Danske Spil forstår dog ikke helt deres kunders vurdering af semifinalen.

- Real Madrid er samlet set favorit til at gå videre, men hvis nogen kan stikke en kæp i hjulet på dem, så er det kyniske Bayern. De har haft succes i den her slags kampe før. Hvis Chelsea eksempelvis skulle have mødt Real Madrid, ville de efter min mening have været chanceløse, men det er Bayern ikke, siger Jan Trier, oddssætter ved Danske Spil.

Læs også dagens spilforslag:

Se også: Han kan gøre forskellen for West HamSe også: Shrewsbury gør det igen

Bayern München-Real Madrid

1: odds 2,70 (Ladbrokes og Scandic)

X: odds 3,40 (bet365, NordicBet m.fl.)

2: odds 2,70 (bet365, bet24 m.fl.)

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere