Bookmakere: Det ligger til United

Trods nederlaget i aftes har bookmakerne stadig Manchester United som klar mesterskabsfavorit

Dukkerten mod Wigan betyder, at det er slut med fejltagelser United, hvis de skal blive engelske mestre. Ronney og co. kan dog stadig selv afgøre det. (Foto: AP/Jon Super)
Dukkerten mod Wigan betyder, at det er slut med fejltagelser United, hvis de skal blive engelske mestre. Ronney og co. kan dog stadig selv afgøre det. (Foto: AP/Jon Super)

Ved udgangen af påsken var bookmakerne så småt ved at lukke ned for spil på Manchester United som Premier League-vinder. Odds var så langt nede som 1,01 på endnu en triumf til Sir Alex Fergusons tropper.

Kikseren mod Wigan i aftes har dog åbnet døren på klem for bysbørnene fra City, og Unibet er nu 'oppe' i odds 1,18 som mestre.

- Realistisk betyder det nok ikke så meget. Selv om de dummede sig i går, så har de stadig det nemmeste restprogram. Det ligger til United, konstaterer Per Marxen fra Unibet.

Trods et indbyrdes opgør på Etihad Stadium blandt de sidste fem runder igen har City-manager Roberto Mancini afskrevet muligheden for at vinde mesterskabet. Man henter ikke fem point på et hold så erfarent som United, mente han.

Læs også:

Mancini glæder sig over, at Manchester City nu er sikre på Champions League-deltagelse. (Foto: AP/Tim Hales) Premier League - 12. apr. 2012 - kl. 08:31 Mancini: Vi kan ikke vinde mesterskabet

Scenariet kan spillebørsen Betfairs danske manager Peter Weinreich nu godt forstille sig. Her var United nede i 1,03 (før kommission) efter Manchester Citys nederlag til Arsenal i påsken.

- Nederlaget betyder en del. I procenter er der et ret stort spring mellem 1,03 og 1,20, som man kan få nu.

- United kan stadig selv afgøre det, men nu har de ikke råd til at snuble en enkelt gang mere. City har en klar bedre målscore, og sådan forbliver det formentlig. Spiller United en enkelt uafgjort, og City vinder resten af deres kampe, så vinder City mesterskabet, konstaterer Peter Weinreich.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere