Unibet køber Bet24 for 100 mio. kr.

Overtager det MTG-ejede spilleselskab

Frontfiguren i Unibets reklamer Joachim Knopp skal nu til at lokke nye kunder til et endnu større selskab efter opkøbet af Bet24.
Frontfiguren i Unibets reklamer Joachim Knopp skal nu til at lokke nye kunder til et endnu større selskab efter opkøbet af Bet24.

Et af Danmarks største spilleselskaber bliver endnu større. For 13,5 millioner euro (ca. 100 millioner kroner) køber Unibet konkurrenten Bet24, som er ejet af den svenske MTG-koncern, der også ejer Viasat-kanalerne.

Det skriver selskaberne i en fondsbørsmeddelelse.

Unibet har først og fremmest kig på Bet24's spillere.

- Bet24 er attraktive for os, fordi de har opbygget en stærk kundedatabase. Det er den, vi primært er interesseret i, fortæller Kim Olesen, direktør for Unibet Danmark.

Selv om Bet24 er et af de mest kendte spilleselskaber på danske marked, så er det ikke umiddelbart planen at beholde navnet på lang sigt.

- Vi har en plan om at smelte selskaberne sammen til et brand, men tidshorisonten kender vi ikke endnu, siger Kim Olesen.

Læs også:

Se også: Sportingbet køber to danske bookmakere

MTG købte i sin tid Bet24 af stifteren Holger Kristiansen, og derfor har bookmakeren været meget synlig på Viasats kanaler. Blandt andet benytter Viasats programmer stort set kun odds fra Bet24, ligesom de for nyligt lancerede betting-programmet Bet24 News.

Selv om MTG nu afhænder sit spilleselskab, så vil Unibet og Bet24 efter planen stadig være synlige i sportsdækningen.

- Vi har haft et godt samarbejde med MTG og med Viasats kanaler. Så vi skal have en dialog om, hvad der skal fortsætte, og hvad der ikke skal. Men vi håber på et godt samarbejde med Viasat, siger Kim Olesen.

Største private spilleselskab
Overtagelsen af Bet24 bringer ikke Unibet op i Danske Spil-størrelse, men i forvejen var selskabet blandt de største på det danske marked.

- Uden at have de konkrete detaljer fra konkurrenterne vil jeg vurdere, at vi bliver den største private udbyder i Danmark, konstaterer Unibets danske direktør.

MTG's grunde for at sælge hænger sammen med den store konkurrence på spilleområdet.

- Salget af Bet24 er i tråd med fokus på vores kerneområder, som er medievirkesomhed, udtaler Hans-Holger Albrecht, CEO for MTG i en pressemeddelelse.

I 2011 før den den nye danske spillelov havde Bet24 et bruttooverskud på 10,5 millioner euro.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere