Bayern og Barca-sejre kostede en million

Champions League blev en dyr for fonøjelse for Danske Spil, som ellers ikke lider nød

Det var i aftes rigtig populært at spille på tomålsejre til både Barcelona og Bayern München. (Foto: AP/Felice Calabro)
Det var i aftes rigtig populært at spille på tomålsejre til både Barcelona og Bayern München. (Foto: AP/Felice Calabro)

Tommelfinger-reglen siger, at overraskelser er gode for bookmakerne, mens favorit-sejre går ud over bundlinjen. Gårsdagens to Champions League-kvartfinaler var ingen undtagelse.

Tomålsejre til både Barcelona og Bayern München gjorde ondt på Danske Spil. Rigtig mange af Oddsets kunder havde satset på, at begge favoritter ville vinde med mindst to mål, mens andre bare havde brugt almindelige sejre som garderinger på deres kupon.

Da Champions League-aftenen blev gjort op, kunne oddssætterne meddele om et minus på en lille million kroner.

Læs også:

Se også: Rekord-triple: 2940 gange pengeneSe også: Tabte 17 millioner på Barca

Tabet på en stor fodboldaftenen er dog så langt fra nok til at røre ved det gode resultat fra første kvartal. Oddset og Danske Licens Spil er kommet meget fornuftigt i gang på den liberaliserede del af det danske spilmarked.

- Der er ingen tvivl om, at det er gået rigtig rigtig godt. Billedet er, at vi på alle produkter er foran vores for forventninger, fortæller Jens Aaløse, adm. direktør for Danske Licens Spil, til ekstrabladet.dk.

Bedre end sidste år

Siden den nye lov trådte i kraft 1. januar slipper Oddset billigere i skat, ligesom forhandleravancen er sat ned. Sammen med den øgede kamp om kunderne på det nye regulerede marked, har det betydet bedre odds til spillerne hos det tidligere monopol.

- Kigger man på Oddset, så var der en vis usikkerhed forbundet med at sætte odds op. Hvis det skal give mening, skal vi også have flere kunder. Men heldigvis har kunderne kvitteret for vores højere odds, og vi ligger vel en 15-20 procent over sidste år, konstaterer Jens Aaløse.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere