Snød lotto-klub for 1,2 milliarder

En 37-årig kvinde fra Baltimore købte lottokuponer med kollegerne og vandt. Nu nægter hun at dele gevinsten

Det er spørgsmålet hvor længe smilet bliver i ansigtet på Mirlande Wilson. (Foto: Polaris Images)
Det er spørgsmålet hvor længe smilet bliver i ansigtet på Mirlande Wilson. (Foto: Polaris Images)

Hvis Mirlande Wilson fra Baltimore i USA nogensinde havde drømt om at blive berømt, så havde hun nok ikke troet, at det ville være fordi, hun på alle verdens medier blev beskyldt for at snyde sine kolleger.

Kvinden, der er mor til syv børn, arbejdede på McDonalds, hvor hun sammen med kollegerne havde en lottoklub. Men det var Mirlande Wilson, der forleden fik lov til at gå ned med kuponerne - og som fik udløst den største lottogevinst nogensinde set i verden. Vinderkuponen er en ud af tre i en pulje på i alt 3,6 milliarder kroner.

Alle i oprør
Og Wilson nægter nu at dele den enorme gevinst. Hun siger til New York Post, at hun ganske rigtigt var med i puljen, men at hun samtidig købte en et par kuponer til sig selv. Pudsigt nok var vinderkuponen blandt dem.

Læs også:

En amerikansk lottoklubs formand har et forklaringsproblem over for sine kollegaer. I årevis har de spillet lotto sammen, men da de ramte den store gevinst var det på en af formandens personlige kuponer ... (Foto: AP/Keith Srakocic) Spil nyheder Anklage: Snød sin lottoklub for 136 mio.52-årige Americo Lopes vinder ingen popularitetskonkurrencer blandt sine tidligere kollegaer. (Foto: AP/Frances Micklow) Spil nyheder Dømt for lottofusk for 136 millioner

De femten kollegaer på McDonalds er i oprør og beskylder den 37-årige kvinde for at snyde dem.

- Hun kan ikke gøre dette mod os, siger manager Suleiman Osman Husein, der arbejdede sammen med Wilson, og som havde puttet omkring 30 kroner i puljen.

- Hun har taget vores penge, lyder det.

0 kommentarer
Vis kommentarer