Spil med til jumpløbene

Dantoto åbner for indskud til de traditionsrige forhindringsløb i Cheltenham i næste uge

Der er garanti for aktion, når Cheltenham Racecourse indbyder danskerne til spil. (Foto: AP)
Der er garanti for aktion, når Cheltenham Racecourse indbyder danskerne til spil. (Foto: AP)

Danske hestespillere får mulighed for at spille med til de store puljer til de traditionsrige galopløb i Cheltenham i næste uge.

Cheltenham Festival er Storbritanniens mest populære og største, nationale hestespil festival, hvor der kommer over 200.000 tilskuere i løbet af de fire dage, som festivalen afvikles over.

Løbene er forhindringsløb (jump) og her mødes de bedste heste, trænere og jockeys – for en sejr én af dagene er det største, der findes inden for jump racing. Det absolut største løb - Gold Cup - i festivalen, rides om fredagen.

Det er Dantoto, der åbner for spillet.

- Vi åbner for spil til England, da vi har et ønske om at tilbyde vores spillere store internationale begivenheder og kunne tilbyde spil på tidspunkter, hvor vores normale udbud holde pause – for eksempel om eftermiddagen på hverdage, siger Morten Kofoed Sørensen, der er marketingkoordinator hos Dantoto.

Store puljer
Danskerne får mulighed for at stange ind til det engelske totalisator-system.

- Puljerne til Cheltenham er ret store – sidste år lå den daglige tote omsætning på over £2,3 mio., hvilket svarer til over 20 mio. danske kroner i syv løb – det skal dog siges, at vi ikke spiller med i alle spilleformer, men puljerne bliver store, siger Morten Kofoed Sørensen til Ekstra Bladet.

Aftalen indebærer at det i den kommende uge, vil være muligt for danske spillere, at se og spille med til det store jump meeting i Cheltenham, hvor der afvikles løb fire dage i træk. Her vil mere end 200.000 tilskuere være på plads og overvære løbene.

Løbene er fra tirsdag 13. marts til fredag 16. marts. Hver dag starter 1.løb kl. 14.30.

Alt spil vil ske i fælles pulje med UK Tote og med engelske spilleregler.

Ekstra Bladets Travside: ekstrabladet.dk/trav

1 af 2 James og Rupert Murdoch var blandt de 200.000 tilskuere i 2010 i Cheltenham. (Foto: AP)
2 af 2 Der er garanti for aktion, når Cheltenham Racecourse indbyder danskerne til spil. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer