I aften ryger hun ud

Bookmakerne er helt enige - Katrine er storfavorit til at forlade 'X Factor' i aften

Katrine (t.v.) kom i farezonen i sidste uge, men klarede sig videre. Det gentager sig ikke i aften, hvis man spørger bookmakerne. (Foto: Polfoto/Lars E Andreasen)
Katrine (t.v.) kom i farezonen i sidste uge, men klarede sig videre. Det gentager sig ikke i aften, hvis man spørger bookmakerne. (Foto: Polfoto/Lars E Andreasen)

Sjældent har en 'X Factor'-finalist været så stor favorit til at ryge ud, som Katrine er i aften. Den 27-årige randrusianer klarede lige præcist skærene i sidste uge, men slipper ikke af krogen i aften, hvis man spørger bookmakerne.

De har oven én kam sangerinden som storfavorit til et exit.

- Det lod ikke til, at hun brændte igennem på skærmen, sådan som flere af de andre deltagere gjorde - og derfor kom hun i farezonen allerede i sidste uge, forklarer Per Marxen fra Unibet.

- Måske var det nerver, måske valget af sang, måske fordi hun savnede sine sønner. Et eller andet fungerede i hvert fald ikke optimalt i sidste uge - og derfor er oddssætternes dom ubarmhjertig. De tror simpelthen ikke rigtigt på hende, lyder det fra Per Marxen.

Budskabet er det samme fra NordicBet.

- Cutfathers håbløse valg af sang, kikset tøjvalg og dårlig medieomtale er årsagen til at Katrine ryger hjem. Hendes stemme er ellers god nok til at gå videre, vurderer NordicBets Michael Marcuslund.

Pernille står med beslutningen igen
Han vurderer også, at spændingen i programmet kan have brug for, at det ikke er endnu en gruppe, der ryger ud.

- Pernille har lagt Blachmans personangreb bag sig og vil tænke professionelt, når hendes stemme afgives. 'X Factor' lever af, at spændingen holdes længst muligt, noget der kræver, alle tre kategorier har deltagere med.

- Pernille kommer igen til at være tungen på vægtskålen, når næste deltager skal stemmes hjem, siger Michael Marcuslund, der er ret sikker på, at det ikke bliver en af kandidaterne fra gruppen af solister under 25 år, der står på vippen til sidst i aften.

- De unge har tydeligvis folkest opbakning og vil alle tre være sikre, når SMS-stemmerne er talt op.

Det er også i den kategori man finder bookmakernes favorit til den endelige sejr. Troen er fortsat størst på Ida, men Morten Benjamin ånder hende i nakken.

- Morten Benjamins indsats i første liveshow var jo intet mindre en fænomenal, konstaterer Frederik Skov fra Bet24.