Nu vinder Patriots

Bookmakerne er enige: New England Patriots vinder nattens Super Bowl XLVI

Stilhed før stormen. New England Patriots stiller op til fotografering på Lucas Oil Stadium dagen før Super Bowl. (Foto: AP/Mark Humphrey)
Stilhed før stormen. New England Patriots stiller op til fotografering på Lucas Oil Stadium dagen før Super Bowl. (Foto: AP/Mark Humphrey)

Det bliver et New York Giants-mandskab med odds imod sig, der i nat tørner sammen med New England Patriots i Super Bowl XLVI. En gentagelse af finalen fra 2008.

- Det bliver favoritterne fra New England der vinder, lyder meldingen fra Unibets Per Marxen

- Men det sagde vi jo også i 2008. Og dengang gik det som bekendt lidt anderledes.

Giants vandt således 17-14 i et opgør, hvor Patriots også var favoritter efter en overbevisende indsats hele vejen frem til finalen.

- Forskellen på dengang og nu er primært, at New England IKKE er spadseret hele vejen til Superbowl - og derfor regnede det som lidt af formssag at knuse Giants. Mon ikke at både Bill Belicheck og Tom Brady har lært lektien. Det er primært erfaringen hos træner og QB der gør, at vi ikke tror, at lynet slår ned to gange - og at Giants kan gentage deres sensationelle sejr over netop Patriots fra 2008, vurder Per Marxen og citerer et par af oddssætterne hos bookmakeren for, at "Brady og Belicheck altså er det vildeste makkerpar i NFL.

Unibet har odds 1,65 på Patriot som vinder, mens Giants kan spilles til odds 2,25. Det giver en chancevurdering på 58-42 i Patriots favør.

Hos kollegaerne fra NordicBet og Bet24 er man så godt som enige. Her er chancevurderingen sat til 56-44.

- Det er den tætteste kamp i 30 år, lyder det fra Michael Marcuslund fra NordicBet.

Ret beset vurderer man forskellen mellem de to hold til 2,5 point. Det er i praksis et field goal.

Derfor er det måske heller ikke helt overraskende, at mange spillere tror på overraskelsen og sætter lid til Giants

- For hver 100 kr. der bliver spillet på Patriots, modtager vi 200 kr. på Giants, lyder det fra Frederik Skov fra Bet24.

Når det gælder specialspil, så er både oddssættere og spillere hos Bet24 ret enige. Rob Grondowski er favoritten til at lave første touch down, mens Tom Brady er favorit til titlen som MVP.