Vandt Superpuljen to gange ved en fejl

Det var ikke med vilje, at en nordmand havde spillet to identiske kuponer og derfor tog to andele af onsdagens Superpulje

Det var en nordmand i 30'erne, der ved en fejl havde spillet samme lottokupon to gange og derfor hjemtog to andele af onsdagens store Superpulje. (Foto: Norsk Tipping)
Det var en nordmand i 30'erne, der ved en fejl havde spillet samme lottokupon to gange og derfor hjemtog to andele af onsdagens store Superpulje. (Foto: Norsk Tipping)

Den fejltagelse kommer han aldrig til at fortryde.

Det var i hvert fald en af den slags, der ikke kun gør sig som anekdote ved julefrokoster, men også sikrer en endnu større økonomisk uafhængighed i årene frem over.

Det var således ikke med vilje, at den ene vinder af gårsdagens Superpulje bliver dobbelt vinder efter at have indleveret samme kupon to gange.

Torsdag formiddag kom Norsk Tipping i kontakt med manden, der er i 30'erne og fra Austrheim, der er Norges vestligste kommune og tæller små 3000 borgere.

Han ringede selv op til spilleselskabet efter at han havde tjekket sine kuponer igennem.

Telefonopkaldet til Norsk Tipping bekræftede, at han nu har sat udbetalingsrekord med 63 millioner norske kroner.

- Det er mange penge, skulle have været hans umiddelbare reaktion på beskeden.

- Nu tager jeg på arbejde igen, som jeg plejer. Så må jeg se, hvad jeg gør bagefter, siger manden til Norsk Tipping og forklarer, hvordan han kunne komme til at spille samme række to gange, da han skulle levere sine spil online.

- Jeg plejer at levere tre faste kuponer, men på grund af den store pulje, så valgte jeg at satse lidt ekstra. Så jeg spillede 20 kuponer. Da de var sendt afsted, opdagede jeg, at jeg havde betalt for 21 kuponer. Min første tanke var, at jeg måtte finde den kupon, som jeg ved en fejl havde spillet to gange, men så tænkte jeg, at der ikke var noget at gøre ved det alligevel, så gik jeg hen for at sove. Men nu er jeg vågen, siger manden.

Læs også:

Værd at vide om onsdagslotto

Der var i alt seks vinderkuponer i aftes. Fem norske og en finsk. Af de norske var to altså spillet af den samme mand.