Annonce:
Annonce:

Nyslået lottomillionær: Nu skal familien forkæles

En mand fra Fyn måtte tjekke lottokuponen flere gange, før det gik op for ham, at han havde vundet flere millioner kroner

(Foto: Thomas Borberg/Polfoto)
(Foto: Thomas Borberg/Polfoto)
Annonce:

Det var noget af et chok, et ægtepar fra Haarby på Fyn fik i torsdags, da tallene fra Onsdags Lotto tikkede ind og de fik tjekket deres lottokupon.

- Jeg begyndte at krydse af fra oven. Da jeg kom ned til den rigtige række, troede jeg ikke rigtigt på det alligevel, så jeg gik videre, lagde kuponerne væk og læste avisen færdig, siger han til Danske Spil.

Flere millioner rigere
Det var lige præcis de seks vindertal, manden havde krydset af, til hans egen store overraskelse.

- Men vi troede stadig ikke på det. Det gjorde vi faktisk først fredag formiddag, da vi fik dem kontrolleret og fik at vide, vi skulle gå i banken, fortæller han videre.

De lille familie har nu været i banken, og først i det nye år kan han og hustruen kalde sig for millionærer - mangemillionærer. I alt 11.836.797 kroner vil de få udbetalt af Danske Spil.

- Vi ved slet ikke, hvad pengene skal bruges til endnu. Nu skal vi lige over nytårsaften først, siger han og tilføjer, at deres børn og børnebørn kan se frem til at blive forkælet. Og så kan det tænkes, at der skal gøres lidt ved huset.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: