Lottomillionær: Mere lykkelig uden penge

- Jeg ville ønske, jeg aldrig havde vundet, siger briten Wayne Hughes

Den nu 36-årige Wayne Hughes har haft lidt svært ved at tackle sin gevinst på ca. ti millioner kroner. Mindet om den sidder for altid på armen. (Foto: PA)
Den nu 36-årige Wayne Hughes har haft lidt svært ved at tackle sin gevinst på ca. ti millioner kroner. Mindet om den sidder for altid på armen. (Foto: PA)

Drømmen om at vinde mange millioner i lotto kender de fleste til. Der er bare ingen garanti for, at man bliver lykkelig af at vinde mange penge.

Tag den 36-årige brite Wayne Hughes som eksempel.

For snart halvandet år siden gjorde han sig bemærket ved at få tatoveret sine vindernumre samt datoen for sin store gevinst på armen. Nu trækker han overskrifter igen i Storbritannien under knap så heldige omstændigheder.

Læs også: Fik tatoveret sine lykkenumre

Wayne Hughes vandt ca. ti millioner kroner, men vendte for nyligt tilbage til sit gamle job med at fylde hylder ved en isenkræmmer, fordi han kedede sig.

- Jeg var mere lykkelig uden penge. Jeg ville ønske, jeg aldrig havde vundet, siger han ifølge The Sun.

Samme avis hævder så også, at lottovinderen lige har været arresteret efter anklager om at have tilskyndet til sex med en mindreårig. Den sag er endnu ikke afsluttet, og Hughes skulle være ude mod kaution.

Upopulær hos naboerne

Da han vandt i lotto forrige sommer, havde han planer om at studere på universitet og ville eksempelvis ikke bruge penge på dyre biler. Planerne blev dog bare ikke til noget.

Udover at få fikset sine dårlige tænder og et nyt hus til moderen, så har Wayne Hughes også været ude og investere i en rød Audi. Han købte også en ny lejlighed til sig selv, men har ikke vundet nye venner blandt sine naboer. I stedet anklager de ham for at lave problemer og holde vilde fester til langt ud på natten.

Læs også: Arbejdsløs formøblede 113 lottomillioner

Den britiske rekord i dårlig forvaltning af en stor lottogevinst tilhører dog Michael Carroll. På under ti år lykkes det for ham at formøble 113 millioner kroner, og han arbejder nu som maler.