Fik tatoveret sine lykkenumre

En engelsk lottovinder fejrede sin store gevinst med en tatovering

Efter at have vundet ti millioner vil han starte på universitetet og studere IT. (Foto: AP)
Efter at have vundet ti millioner vil han starte på universitetet og studere IT. (Foto: AP)

Man kan tage lottospilleren ud af England, men man kan ikke tage England ud af lottospilleren ...

Som en af de første ting efter at have vundet ti millioner kroner i engelsk lotto valgte 34-årige Wayne Hughes at få tatoveret vindertallene 13, 16, 22, 25, 31, 39 samt vinderdatoen 'Sat 7th Aug 2010' på sin venstre arm.

Nu er der intet galt med tatoveringer, men andre i Waynes Hughes sko ville måske have startet ved tandlægen for at få fyldt overmunden med den manglende pløk.

Wayne Hughes modtog sine penge i weekenden og har planer om at udleve sin drøm om at studere IT på universitet. Han forlod skolen som 16-årig og har nu muligheden for at realisere drømmen.

For tiden arbejder han som ekspedient i en stor isenkræmmerkæde. Et job, han er glad for, og som han muligvis beholder på deltid, når han begynder på universitetet.

Forsigtig med pengene

Liverpool-tilhængeren vil også gerne ud at rejse og flytte i hus i stedet for sin nuværende lejelejlighed. Men udover det så skal pengene vare længe:

- Jeg vil være forsigtig med dem, og jeg skal ikke spille smart med eksempelvis biler, for jeg har aldrig haft en, siger han til blandt andre BBC.