Svineheld: Vandt 140 mio. ved en fejl

Ekspedienten udleverede den forkerte lottokupon

Store gevinster i spil, man slet ikke ville have deltaget i, plejer ellers kun at forekomme i Nigeria samt email-lotterier ingen har hørt om ... (Foto: Georgia Lottery)
Store gevinster i spil, man slet ikke ville have deltaget i, plejer ellers kun at forekomme i Nigeria samt email-lotterier ingen har hørt om ... (Foto: Georgia Lottery)

Hvis man skal ramme jackpotten i amerikanske lotto-spil, skal man være mere end usandsynlig heldig.

For så slet ikke at tale om den præstation, det er at vinde 140 millioner kroner i lottospillet Powerball, når man er gået ned på tanken for at købe en kupon til det konkurrerende Mega Millions-spil ...

Ikke desto mindre var det, hvad der skete i 44-årige Kathy Scruggs' tilfælde.

Læs også: Ville spille på trav og endte som lottomillionær

Kvinden fra Georgia i det sydøstlige USA kan takke en ekspedient på den lokale Shell-station for sit svineheld.

- Jeg bad om en Mega Millions-kupon, men damen gav mig en Powerball-kupon. Jeg endte med at købe begge to, fortæller Kathy Scruggs til lotteriselskabet i Georgia.

Herfra er resten så en god historie, der ender med, at Kathy Scruggs mandag kunne hente sin store check. I stedet for at få udbetalt gevinsten på $25 millioner i rater, valgte hun i stedet en engangssum på godt $15 millioner (ca. 84 millioner kroner).

Kig forbi

Pengene skal bruges på rejser, en ny bil og på at hjælpe andre. I første omgang vil hun bygge et hus til sin mor og bedstemor.

CNN har støvet ekspedienten op, som konstaterer, at den slags fejl kan ske.

- Jeg vil bare gerne have, at den heldige dame kigger forbi, så jeg kan se hendes heldige ansigt, siger Baljit Suddan.

Måske håber hun også på en lille bonus for fejlen ...