Efterlod 115 millioner på køleskabet

Var millionær i to måneder uden at vide det

Craig Henshaw var i hopla på pressemødet. Hans næste ferie til Europa bliver formentlig noget mere luksuriøs end den forrige.
Craig Henshaw var i hopla på pressemødet. Hans næste ferie til Europa bliver formentlig noget mere luksuriøs end den forrige.

Craig Henshaw hører til en gruppe af mere ydmyge millionærer ...

De sidste par måneder har 42-årige canadiske skolelærer rejst rundt i Europa med sin kæreste. I Paris boede parret på hostels, og i Irland og Wien blev det til couch surfing (hvor man bor privat hos andre sofa-surfere).

Alt imens han var god for over 100 millioner kroner.

Hjemme på køleskabet i Toronto sad nemlig en lottokupon til en værdi af ca. 115 millioner kroner fra det canadiske LottoMax. Først da han for nylig kom hjem fra den lange rejse, gik det op for ham, at han 8. juli havde trodset alle sandsynligheder.

Læs også: Millionær uden at vide det

Selv om rygsæk-rejsen sikkert gav andre oplevelser, end en mangemillionærs tur rundt i Europa ville have gjort, så havde den 42-årige canadier foretrukket luksusvarianten.

- Jeg ville ikke have levet ud af en rygsæk i to måneder, hvis jeg havde vidst, at der sad $21,4 millioner på køleskabet derhjemme, sagde han på en pressekonference, hvor han også afslørede nogle af planerne for den store gevinst.

Den nybagte mangemillionær vil blandt andet betale for sine niecers uddannelse, når de bliver store, betale nogle venners studiegæld af og tage sin egen familie med på ferie.

Lånte fars kreditkort

Pengene falder tilsyneladende på et tørt sted. Han måtte nemlig låne sin fars kreditkort for at flyve sin kæreste fra Florida til Toronto for at være med til at fejre gevinsten.

- Jeg betaler dig tilbage. Det lover jeg, jokede han til sin far, som var med til pressekonferencen.

Se video med den glade vinder her.