Historiens største onlinejackpot

20-årig vandt 87 millioner kroner på et gratis spil

Normalt bliver bonusspillet i Mega Fortuna ramt hver tredje måned til ca. 25 millioner kroner. Denne gang gik der hele syv måneder, hvilket gjorde underværker for førstepræmien.
Normalt bliver bonusspillet i Mega Fortuna ramt hver tredje måned til ca. 25 millioner kroner. Denne gang gik der hele syv måneder, hvilket gjorde underværker for førstepræmien.

Det var en 20-årig mand fra det spillegale Norge, som i weekenden tog sig af historiens største jackpot på en online-spilleautomat.

Siden 23. februar har jackpot-puljen på maskinen 'Mega Fortune' bygget sig stor og fed. Spillemaskinen er et samarbejde mellem en række onlinebookmakere - blandt andre Betsafe, Betsson Bet24 og NordicBet - og udløses normat ca. hver tredje måned.

Denne gang gik der imidlertid syv måneder, og præmiesummen er steget eksponentielt den seneste tid, så jackpotten i weekenden lød på godt 87 millioner kroner.

Læs også: Vandt 23 mio. kr. på onlinekasino

Ifølge Betsson loggede den heldige vinder sig på sin konto natten til lørdag kl. 1.12. Her udnyttede han en promotion med ti gratis spin til Mega Fortune, og de kastede fem euro af sig.

Herefter fortsætte han med at spille 0,50 euro pr. spin.

Ti spin senere var han i otte euro, hvorefter det usandsynlige skete, og den store gevinst blev udløst.

Der er blot 0,000069 procents chance for at gå hele vejen til den store gevinst.

'Jeg sveder og ryster stadig'

Norske VG Nett fik fat på vinderen, som ønsker at være anonym.

- Normalt spiller jeg kun på odds, men jeg havde jo set, hvor stor jackpotten var blevet og tænkte, at jeg ville prøve den som lidt tidsfordriv. Og det blev jo en chokerende oplevelse.

Hvad de mange penge skal bruges til, ved han ikke endnu.

- Jeg skal have betalt min studiegæld af, og så er der jo stadig lidt til overs. Ikke i min vildeste fantasi havde jeg forestillet mig, at jeg skulle tage jackpotten, men nu skete det, og jeg er kisteglad. Det er ikke gået helt op for mig endnu. Jeg faldt først i søvn kl. seks og vågnede først kl. syv. Det er umuligt at sove og lige nu sveder og ryster jeg, siger han.

Skattereglerne i Norge gør dog, at han må lægge 28 procent af gevinsten i den ellers bugnende statskasse.