Jackpot på enarmet når 70 millioner kr.

Men den er også næsten umulig at ramme ...

Først skal man vinde adgang til bonusspillet.
Først skal man vinde adgang til bonusspillet.

Det er ingen hemmelighed, at det set ud fra et økonomisk synspunkt er en rigtig dårlig idé at spille på enarmede tyveknægte. Om det foregår i en spillehal eller på internettet gør ingen forskel.

I længden er det ganske enkelt umuligt at lave overskud på den slags spilleautomater med undtagelse af en håndfuld ekstremt heldige vindere.

Men en rekordstor jackpot kan lokke selv de snusfornuftige spillere.

Sådan en brygges der videre på i disse dage på online på Mega Fortune, som kan spilles hos blandt andre Betsafe og NordicBet. Knap 70 millioner kroner lyder jackpot-puljen på i skrivende stund.

- Det er naturligvis ikke let at ramme Mega Fortune-jackpotten, men der er jo én, der gør det. Og mange af vores spillere prøver lykken på grund af den store voksende jackpot. Omsætningen er tre gange højere på Mega Fortune i forhold til normalt, fortæller Rune Brandt, der er dansk country manager for NordicBet.

Normalvis udløses jackpotten en gang hver tredje måned og er ca. 25 millioner kroner værd. Senest den blev ramt var imidlertid 23. februar, og derfor har puljen fået vokseværk ud over det sædvanlige.

Usandsynligt svært

Retfærdigvis skal det siges, at det er uhyre svært at ramme. For det første skal man spille alle linjer, hvilket koster minimum 0,25 euro pr. spin.

Og så er der kun 0,000069 procents chance for at gå hele vejen.

Er man først nået ind i bonusspillet, så er chancen for den store gevinst 'hele' 0,0057 ...

1 af 2 Dernæst skal man ramme jackpotten i bonusspillet. Her er der 'hele' 0,0057 procents chance.
2 af 2 Først skal man vinde adgang til bonusspillet.
0 kommentarer
Vis kommentarer