Lottovindere måtte flygte hjemmefra

Det er ikke problemfrit at vinde 1,4 milliarder kroner

Colin og Chris Weir har ikke kunnet tage hjem til deres hus, siden de midt i juli vandt 1,4 milliarder kroner i lotto. (Foto: AP/Andrew Milligan)
Colin og Chris Weir har ikke kunnet tage hjem til deres hus, siden de midt i juli vandt 1,4 milliarder kroner i lotto. (Foto: AP/Andrew Milligan)

Det er svært at have ondt af et ægtepar, som lige har vundet Europas største lottogevinst på 1,4 milliarder kroner.

Men selv de nyrige har problemer.

Hverdagen for den 64-årige Colin Weir og hans 55-årige hustru Chris blev midt i juli vendt på hovedet, da de pludselig blev lottomilliardærer. Siden de, som kutymen byder det i Storbritannien, blev præsenteret for offentligheden, har de ikke været forbi deres hus gennem næsten 20 år.

Tiggerbrevene begyndte eksempelvis at vælte ind umiddelbart efter pressemødet.

- Det gik meget hurtigt op for os, at det ikke ville være særlig praktisk at vende tilbage til vores gamle hjem - selv for en kort tid - og det også ville gøre livet svært for vores naboer, skriver lottovinderne i et brev til den lokale avis.

Se også: Sådan er livet efter lottomillioner

Man skulle dog mene, at de havde råd til et større hus med en have og et hegn, der kan holde lidt afstand til både paparazzi-fotografer, betlere og andre nærgående og nysgerrige sjæle.

Ifølge sladderavisen Daily Star har det arbejdsløse ægtepar kig på et mindre palæ til godt fem millioner kroner, som ligger tæt på deres gamle hjem. Parret vil nemlig gerne blive i Largs vest for Glasgow.

Se også: Dropper kæresten, hvis de vinder i lotto