Heldigere end loven tillader

Amerikansk familie vinder den tredje topgevinst på 20 år

Tre gange har familien McCauley vundet en stor gevinst i lotto eller skrab. Den største lød på over 80 millioner kroner. (Foto: Colourbox)
Tre gange har familien McCauley vundet en stor gevinst i lotto eller skrab. Den største lød på over 80 millioner kroner. (Foto: Colourbox)

Det er de færreste forundt at opleve noget så usandsynligt som at vinde en førstepræmie i lotto eller skrab.

Andre er til gengæld så heldige, at der burde være en lov mod det.

Når det gælder spil, så skriver McCauley-familien fra North Carolina sig i hvert fald ind i historien som en af de heldigste familier i USA og resten af verden for den sags skyld.

Moderen Amy McCauley vandt tilbage i 1991 $15,5 millioner i lotto (80 millioner kroner efter nutidens kurs). Da hun valgte at få pengene udbetalt i rater over 20 år, er den sidste lige faldet.

For et par år siden supplerede hun så familieformuen med en førstepræmie i et skrabespil, der var $161.172 værd (840.000 kroner).

Datteren kan også

Nu skulle man mene, at heldet måtte være opbrugt for alle, der har været i nærheden af Amy McCauley, men det hindrede ikke datteren Kimberley i for nyligt at ramme en førstepræmie i det lokale skrabespil til $100.000.

- Jeg troede ikke, jeg nogensinde ville vinde noget. Jeg gik ud fra, at min mor havde beslaglagt al heldet. Det her er så overvældende, men en god form for overvældende, sagde hun ved overrækkelsen af førstepræmien ifølge Blueridgenow.

Datterens gevinst skal i første omgang bruges til at betale studiegæld og til at købe en Mini Cooper.