Køkken-hjælper blev millionær

51-årige Maibritt tog til Thule for at nedbringe gæld - og så kom en million dumpende

Vinderen foretrækker Thule om vinteren, men der er stadig smukt om sommeren. (Foto: Thomas Borberg)
Vinderen foretrækker Thule om vinteren, men der er stadig smukt om sommeren. (Foto: Thomas Borberg)

Siden 2008 har 51-årige Maibritt arbejdet i køkkenet på Thule-basen i Grønland. Den primære grund til at rykke så langt nordpå var at slippe af med noget gammel gæld. Efter den seneste trækning i klasselotteriet skulle der dog være gjort kål på klatgælden.

Her vandt Maibritt nemlig 1,25 millioner kroner.

Der er fem timers tidsforskel på Thule-basen i forhold til Danmark, så hun lå og sov, da gevinst-sms'en tikkede ind på mobilen ved fem-sekstiden om morgenen.

- Men da jeg så alle de cifre ved gevinstbeløbet, kom jeg jo ud af sengen i en gevaldig fart, fik tændt computeren og tjekket, at der var lige så mange i min gevinst-mail.

- Så ringede jeg til min søster for at fortælle den glade nyhed, men hun tog ikke telefonen, så jeg trippede og hoppede bare rundt i glæde for mig selv inde på værelset, fortæller Maibritt til klasselotteriet.dk.

Hun er blevet så glad for tilværelsen på basen, at hun trods milliongevinsten bliver boende. Også selv om hun ligesom alle andre arbejder 12 timer om dagen med kun en ugentlig fridag.

Smukkest om vinteren

- Det er jo sådan en slags kollektiv, vi bor i, og vi har et rigtig godt sammenhold. Her er flottest i vinterhalvåret med al isen og sneen, men til gengæld skinner solen hele døgnet rundt i sommerhalvåret, og lige uden for basen er her stadig meget smukt

Se også: Grønlænder scorer ti lottomillioner

Den seneste danske lotteri-millionær har før haft heldet med sig.

- For et par år siden vandt jeg faktisk en gevinst på 250.000 kroner, og jeg vinder da også jævnligt smågevinster, fortæller Maibritt, der vil lade den nye gevinst blive i banken og spare op til et hus i Danmark.

0 kommentarer
Vis kommentarer