Bendtner på tysk eventyr

Bookmaker forventer, at Nicklas Bendtner ender i Bundesligaen

Unibets oddssættere tror mest på et skifte til Dortmund for Nicklas Bendtner. (Foto: AP)
Unibets oddssættere tror mest på et skifte til Dortmund for Nicklas Bendtner. (Foto: AP)

Spekulationerne om Nicklas Bendters fremtid er mange, og der går ikke en dag, uden især de engelske medier har fundet en ny klub til den langlemmede bænkevarmer fra Arsenal.

Nu melder Unibet sig i køen af spekulanter med spørgsmålet: Sprechen Sie Deutsch, Herr Bendtner?

Bookmakernes oddssættere vurderer nemlig, at et skifte til Bundesligaen i løbet af sommeren er det mest sandsynlige.

Ganske vist sagde sportsdirektør Michael Zorc forleden, at de tyske mestre ikke har brug for en angriber, men den udtalelse tillægger Unibet ikke megen værdi.

- Dortmund skal have en angriber, der fungerer. Når man læser interview med deres træner, siger han også, at Dortmund skal forstærkes og gerne offensivt.

- De vil ikke investere i en superstjerne, som de før har brændt nallerne på. I stedet skal de bruge en spiller, som ikke er for dyr, er fysisk stærk og som allerede har lidt erfaring fra eksempelvis Champions League. Det ligner en, vi kender, konstaterer Per Marxen fra Unibet.

Passer også til HSV

- Så er der Hamburg hvor Frank Arnesen har trimmet og forynget HSV’s trup, og Bendtner vil på mange punkter passe til Arnesens plan. Ikke mindst fordi HSV har brug for en 'tung' centerforward, der kan lukke hullet efter Ruud van Nistelrooy.

Storklubben Bayern München nævnes også som en mulighed, selv om sydtyskerne lige har købt den 22-årige Cottbus-bomber Nils Petersen.

- Bendtner er som type for meget lig Mario Gomez, der med i alt 39 scoringer blev Bayerns topscorer i sidste sæson. Hvis Bayern køber Bendtner vil det derfor udelukkende være som gardering - og dermed en bænkeplads, hvilket jeg ikke tror, at Bendtners ego kan holde til.

- Jupp Heynckes vil ikke starte med to nærmest identiske centerforwards, så det er svært at se, hvad Bendtner skulle i Bayern ud over at sidde på bænken som reserve for Gomez, siger Per Marxen.

Hvor spiller Nicklas Bendtner efter dette transfervindue?

Bor. Dortmund 3,00

Bayern München 3,50

Newcastle United 4,00

Arsenal 7,50

Hamburger SV 10,00

Aston Villa 12,00

VfL Wolfsburg 12,00

Bayer Leverkusen 15,00

Fulham 15,00

Blackburn 20,00

Paris SG 20,00

Sunderland 20,00

Odds fra Unibet

0 kommentarer
Vis kommentarer